Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / H Έιμι Γουάινχαουζ, είναι ακόμη εδώ – Στη σκηνή, με μια περίεργη μορφή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Έιμι Γουάινχαουζ, είναι ακόμη εδώ – Στη σκηνή, με μια περίεργη μορφή

Η Έιμι Γουάινχαουζ πέθανε στα 27 της, έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, το 2011, στο σπίτι της στο Λονδίνο. Τώρα, ο πατέρας της, Μιτς Γουάινχαουζ, αποκάλυψε ότι έχει στα σκαριά ένα σόου που θα επιτρέπει στην κόρη του να επιστρέψει στη σκηνή οκτώ χρόνια μετά τον θάνατό της, με τη μορφή ολογράμματος. Το σόου -που έχει […]

Η Έιμι Γουάινχαουζ πέθανε στα 27 της, έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, το 2011, στο σπίτι της στο Λονδίνο.

Τώρα, ο πατέρας της, Μιτς Γουάινχαουζ, αποκάλυψε ότι έχει στα σκαριά ένα σόου που θα επιτρέπει στην κόρη του να επιστρέψει στη σκηνή οκτώ χρόνια μετά τον θάνατό της, με τη μορφή ολογράμματος.

Το σόου -που έχει αναλάβει να δημιουργήσει η ίδια εταιρεία που επιμελήθηκε τις αντίστοιχες περιοδείες των Ρόι Ορμπισον και Μαρίας Κάλλας- αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το 2019, με τους παραγωγούς -σύμφωνα με τον Guardian– να ευελπιστούν σε παγκόσμια, τριετή περιοδεία.

Αποτέλεσμα εικόνας για amy Winehouse

«Οι φαν ζητούν επίμονα κάτι καινούριο από την Έιμι , αλλά πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα. Αισθανθήκαμε ότι αυτός θα ήταν ένας καταπληκτικός τρόπος για την Έιμι να συναντηθεί ξανά με τους φαν της μέσα από ένα ολόγραμμα», δήλωσε ο Μιτς Γουάινχαουζ.

«Είναι ένα όνειρο για εμάς. Το να τη δούμε πάλι να τραγουδάει είναι κάτι πολύ ξεχωριστό που δεν μπορεί να ειπωθεί με λέξεις. Η μουσική της κόρης μας άγγιξε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων και σημαίνει τα πάντα για εμάς που η κληρονομιά της θα συνεχιστεί με αυτόν τον πρωτοποριακό και ριζοσπαστικό τρόπο».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα της, όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Amy Winehouse Foundation, το οποίο δημιουργήθηκε μετά τον θάνατό της με σκοπό να βοηθάει τους νέους που είναι εθισμένοι σε ουσίες και οινοπνεύματα.

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί, παγκοσμίως, οι οποίοι δεν συμφωνούν με τις κινήσεις του πατέρα της και θεωρούν πως ό,τι σχετικές κινήσεις έχει κάνει δεν γίνονται για να τη θυμούνται οι θαυμαστές της, αλλά για να αποκομίζει ο ίδιος δόξα και χρήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις