Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χαμός με Κοτζιά – Καμμένο στο Υπουργικό: “Βλάπτεις κυβέρνηση και χώρα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός με Κοτζιά – Καμμένο στο Υπουργικό: “Βλάπτεις κυβέρνηση και χώρα”

Σφοδρότατη σύγκρουση, που παραλίγο να ξεφύγει από τα όρια, έλαβε χώρα ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και στον υπουργό Άμυνας και μικρότερο κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο, στο υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε σε ομολογουμένως εκρηκτικό κλίμα.  Κατά πληροφορίες, η διαμάχη των δυο αντρών έλαβε και προσωπικό χαρακτήρα, με τον κ. Κοτζιά να κατηγορεί τον Πάνο […]

Σφοδρότατη σύγκρουση, που παραλίγο να ξεφύγει από τα όρια, έλαβε χώρα ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και στον υπουργό Άμυνας και μικρότερο κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο, στο υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε σε ομολογουμένως εκρηκτικό κλίμα. 

Κατά πληροφορίες, η διαμάχη των δυο αντρών έλαβε και προσωπικό χαρακτήρα, με τον κ. Κοτζιά να κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο ότι υιοθετεί πολιτική που βλάπτει την κυβέρνηση και τη χώρα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι παίζει προσωπικό πολιτικό παιχνίδι.

Στο ενδιάμεσο μεσολάβησαν και άλλοι υπουργοί που τοποθετήθηκαν με αυτόπτες μάρτυρες να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η κόντρα πλέον είναι υπαρκτή και το πολιτικό πρόβλημα μείζον. 

Τέλος, η κα Κουντουρά ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή θα ψηφίσει κατά συνείδηση. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις