Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στην Κορινθία ο Κυριάκος – Ο απίθανος διάλογος με κυρία για τον… γαμπρό (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κορινθία ο Κυριάκος – Ο απίθανος διάλογος με κυρία για τον… γαμπρό (vid)

Εκτός από την σκληρή συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Κορινθίας, μετά το πέρασμα του «Ζορμπά», η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή είχε και κάποιες χαλαρές στιγμές. Όπως όταν βρέθηκε στην Ευαγγελίστρια Βραχατίου, όπου αστειεύτηκε με γυναίκες που πήγαν να τον συναντήσουν. «Ωραία παρέα έχετε εδώ… Λέτε όλα τα νέα ε; […]

κυριακοσ-1.jpg

Εκτός από την σκληρή συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Κορινθίας, μετά το πέρασμα του «Ζορμπά», η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή είχε και κάποιες χαλαρές στιγμές.

Όπως όταν βρέθηκε στην Ευαγγελίστρια Βραχατίου, όπου αστειεύτηκε με γυναίκες που πήγαν να τον συναντήσουν. «Ωραία παρέα έχετε εδώ… Λέτε όλα τα νέα ε; Δεν σας ξεφεύγει τίποτα», είπε σε μία μικρή ομάδα γυναικών.

Λίγο αργότερα, σε συνομιλία του με άλλη γυναίκα, εκείνη του είπε ότι είναι 61 ετών, αλλά έσπευσε να συμπληρώσει: «Δεν μαρτυράω την ηλικία μου γιατί δεν θα βρω γαμπρό!».

«Εγώ βλέπω πολλούς γαμπρούς εδώ», ήταν το… πείραγμα του προέδρου της ΝΔ και όταν ακούστηκε ότι υπήρχε… εθελοντής γύρισε και φώναξε «Πού είναι ο γαμπρός;», ενώ έσπευσε να ενημερώσει τη συνομιλήτριά του «Κοίτα εδώ, έχω φέρει νέα παιδιά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις