Από τα “γαλλικά” στα… αγγλικά ο Πολάκης: “Dear Kyriakos…”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τα “γαλλικά” στα… αγγλικά ο Πολάκης: “Dear Kyriakos…”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Απάντηση… στα αγγλικά έδωσε ο Παύλος Πολάκης,  στο σχόλιο του προέδρου της Ν.Δ. στο Τwitter εναντίον του. Όπως έγραψε, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, «αγαπητέ Κυριάκο, ρίξε μια ματιά σε αυτό το βίντεο παρακαλώ! Ο αντιπρόεδρός σου μιλάει για… θεμελιώδεις αξίες… Μην ξεχάσεις να το δείξεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο…». Το σχόλιο συνοδεύεται από βίντεο στο οποίο […]

16.10.2018 | 13:05

Απάντηση… στα αγγλικά έδωσε ο Παύλος Πολάκης,  στο σχόλιο του προέδρου της Ν.Δ. στο Τwitter εναντίον του.

Όπως έγραψε, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, «αγαπητέ Κυριάκο, ρίξε μια ματιά σε αυτό το βίντεο παρακαλώ! Ο αντιπρόεδρός σου μιλάει για… θεμελιώδεις αξίες… Μην ξεχάσεις να το δείξεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο…».

Το σχόλιο συνοδεύεται από βίντεο στο οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης απειλεί ότι θα βάλει φυλακή τον Π. Πολάκη και τον Δ. Παπαγγελόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είχε γράψει χθες –επίσης στα αγγλικά- ότι «ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές αν βάλει κάποιους από τους πολιτικούς του αντιπάλους στη φυλακή. Η Ν.Δ. δεν εκφοβίζεται. Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν απλώς την οικονομία. Θα αφορούν και την υπεράσπιση των θεμελιωδών μας αξιών».

Exit mobile version