Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Από τα “γαλλικά” στα… αγγλικά ο Πολάκης: “Dear Kyriakos…”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τα “γαλλικά” στα… αγγλικά ο Πολάκης: “Dear Kyriakos…”

Απάντηση… στα αγγλικά έδωσε ο Παύλος Πολάκης,  στο σχόλιο του προέδρου της Ν.Δ. στο Τwitter εναντίον του. Όπως έγραψε, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, «αγαπητέ Κυριάκο, ρίξε μια ματιά σε αυτό το βίντεο παρακαλώ! Ο αντιπρόεδρός σου μιλάει για… θεμελιώδεις αξίες… Μην ξεχάσεις να το δείξεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο…». Το σχόλιο συνοδεύεται από βίντεο στο οποίο […]

Σχετική εικόνα

Απάντηση… στα αγγλικά έδωσε ο Παύλος Πολάκης,  στο σχόλιο του προέδρου της Ν.Δ. στο Τwitter εναντίον του.

Όπως έγραψε, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, «αγαπητέ Κυριάκο, ρίξε μια ματιά σε αυτό το βίντεο παρακαλώ! Ο αντιπρόεδρός σου μιλάει για… θεμελιώδεις αξίες… Μην ξεχάσεις να το δείξεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο…».

Το σχόλιο συνοδεύεται από βίντεο στο οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης απειλεί ότι θα βάλει φυλακή τον Π. Πολάκη και τον Δ. Παπαγγελόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είχε γράψει χθες –επίσης στα αγγλικά- ότι «ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές αν βάλει κάποιους από τους πολιτικούς του αντιπάλους στη φυλακή. Η Ν.Δ. δεν εκφοβίζεται. Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν απλώς την οικονομία. Θα αφορούν και την υπεράσπιση των θεμελιωδών μας αξιών».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις