Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / 37χρονος βούτηξε γυμνός σε δεξαμενή με καρχαρίες – Τον ψάχνει η αστυνομία (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

37χρονος βούτηξε γυμνός σε δεξαμενή με καρχαρίες – Τον ψάχνει η αστυνομία (vid)

Έρευνα για τον εντοπισμό ενός άνδρα που βούτηξε γυμνός σε δεξαμενή με 14 καρχαρίες, διενεργεί η αστυνομία του Τορόντο. Όταν τον ενημέρωσαν ότι καταφθάνει περιπολικό στο ενυδρείο Ripley’s ο άνδρας έτρεξε να μαζέψει το παντελόνι του και με τα παπούτσια στο χέρι διέφυγε με μια γυναίκα, αφήνοντας πίσω του τη μπλούζα του. Η αστυνομία έδωσε […]

Έρευνα για τον εντοπισμό ενός άνδρα που βούτηξε γυμνός σε δεξαμενή με 14 καρχαρίες, διενεργεί η αστυνομία του Τορόντο.

Όταν τον ενημέρωσαν ότι καταφθάνει περιπολικό στο ενυδρείο Ripley’s ο άνδρας έτρεξε να μαζέψει το παντελόνι του και με τα παπούτσια στο χέρι διέφυγε με μια γυναίκα, αφήνοντας πίσω του τη μπλούζα του.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του υπόπτου, του 37χρονου Ντέιβιντ Γουίβερ, που καταζητείται για προσβολή δημοσίας αιδούς και για μια βίαιη επίθεση εναντίον ενός άνδρα νωρίτερα το ίδιο βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Αν και πολλοί επικρότησαν την ενέργειά του οι υπεύθυνοι του ενυδρείου είναι έξαλλοι: «Ελπίζουμε αυτός ο κύριος να συλληφθεί και να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νόμο, γιατί αυτό που έκανε ήταν ανόητο και επικίνδυνο. Και συν τοις άλλοις ήταν προμελετημένο», είπε ο γενικός διευθυντής Πίτερ Ντόιλ.

Στη συγκεκριμένη δεξαμενή που βούτηξε ο άνδρας, φιλοξενούνται θαλάσσιες χελώνες, διάφορα τροπικά ψάρια και 14 καρχαρίες διαφόρων ειδών, που αν και δεν θεωρούνται ιδιαίτερα επιθετικοί, είναι σαρκοφάγοι.

Ο 37χρονος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις