Αθήνα

°C

Τετάρτη

23

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άγριο ξύλο σε πάρκινγκ: Μπουνιές και κλωτσιές για μία θέση (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο ξύλο σε πάρκινγκ: Μπουνιές και κλωτσιές για μία θέση (vid)

Τον άγριο ξυλοδαρμό μιας νεαρής γυναίκας από έναν οδηγό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε πάρκινγκ πολυκαταστήματος στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Ο λόγος πίσω από την κτηνώδη αντίδρασή του δεν ήταν άλλος από τη θέση στάθμευσης που είχε “βάλει στο μάτι” και στην οποία δεν κατάφερε να παρκάρει, αφού… τον πρόλαβαν η κοπέλα και η μητέρα […]

Αποτέλεσμα εικόνας για parking lot

Τον άγριο ξυλοδαρμό μιας νεαρής γυναίκας από έναν οδηγό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε πάρκινγκ πολυκαταστήματος στο Σαν Αντόνιο του Τέξας.

Ο λόγος πίσω από την κτηνώδη αντίδρασή του δεν ήταν άλλος από τη θέση στάθμευσης που είχε “βάλει στο μάτι” και στην οποία δεν κατάφερε να παρκάρει, αφού… τον πρόλαβαν η κοπέλα και η μητέρα της.

Στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας διακρίνεται καθαρά το μεγάλου κυβισμού όχημα του άνδρα σταματημένο μπροστά από μια θέση στάθμευσης, την ώρα που ένα αυτοκίνητο μπαίνει στο πλάνο παρκάροντας στο σημείο.

Ο άνδρας βγαίνει από το όχημά του και ζητά το λόγο από την οδηγό του ΙΧ – και μητέρα της κοπέλας – η οποία όμως δεν του δίνει ιδιαίτερη σημασία και προσπερνάει αδιάφορα.

Εκείνος κλωτσάει οργισμένος το αυτοκίνητο της γυναίκας, την ώρα που από το πίσω κάθισμα βγαίνει η κόρη της. Η κοπέλα τον πλησιάζει και του ρίχνει μια γροθιά. Ο μεγαλόσωμος άνδρας βγαίνει εκτός εαυτού. Την αρπάζει από τα μαλλιά, την κοπανάει στο διπλανό αυτοκίνητο, τις ρίχνει μπουνιές και την πετάει στο οδόστρωμα.

Η μητέρα της επιστρέφει τρέχοντας, μόνο και μόνο για να δεχθεί μια σπρωξιά που τη ρίχνει κι αυτήν στο έδαφος. Την ίδια τύχη θα έχει και η κόρη της που στο μεταξύ έχει σηκωθεί και τον ξαναπλησιάζει απειλητικά.

Ο απίστευτος ξυλοδαρμός σταματά αφού οι περαστικοί που έχουν πια μαζευτεί στο σημείο σπεύδουν να δουν αν οι δύο γυναίκες είναι καλά. Ο άνδρας βρίσκει αφορμή για να μπει στο αυτοκίνητό του και να φύγει σαν… “κύριος”.

Χάρη στο βίντεο ασφαλείας πάντως, οι αρχές έχουν ήδη ταυτοποιήσει έναν ύποπτο και θεωρούν ότι η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις