Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διαμαρτυρία αστυνομικών στο Α.Τ. Ομονοίας μετά την επίθεση κουκουλοφόρων (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρία αστυνομικών στο Α.Τ. Ομονοίας μετά την επίθεση κουκουλοφόρων (pics)

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα αστυνομικοί έξω από το Α.Τ. Ομονοίας, όπου χθες σημειώθηκε η επίθεση με μολότοφ από 70 κουκουλοφόρους. Με πανό το οποίο γράφει «Οι αστυνομικοί στο απόσπασμα», διαμαρτύρονται χαρακτηρίζοντας την επίθεση «δολοφονική» και τονίζοντας ότι η πολιτεία θα πρέπει να λάβει μέτρα για αυτές τις επικίνδυνες καταστάσεις. Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ […]

Παράσταση διαμαρτυρίας από αστυνομικούς

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα αστυνομικοί έξω από το Α.Τ. Ομονοίας, όπου χθες σημειώθηκε η επίθεση με μολότοφ από 70 κουκουλοφόρους.

Με πανό το οποίο γράφει «Οι αστυνομικοί στο απόσπασμα», διαμαρτύρονται χαρακτηρίζοντας την επίθεση «δολοφονική» και τονίζοντας ότι η πολιτεία θα πρέπει να λάβει μέτρα για αυτές τις επικίνδυνες καταστάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας, λίγα λεπτά πριν από τις 9, άγνωστοι πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, επί της οδού Βερανζέρου.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί (τρεις εκ των οποίων διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο), ενώ καταστράφηκαν ένα λεωφορείο της αστυνομίας, δύο περιπολικά και δύο αυτοκίνητα πολιτών.

«Οι αστυνομικοί στο απόσπασμα», γράφει το πανό

Στο ΑΤ Ομόνοιας έχουν μεταβεί και και οι Κυριάκος Μητσοτάκης,  Όλγα Γεροβασίλη, ο Δημήτρης Καμμένος.

Ο Δ. Καμμένος μαζί με τους αστυνομικούς
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις