Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / “Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη” – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την Ένωση Αθηνών
ΕΛΛΑΔΑ

“Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη” – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την Ένωση Αθηνών

Του Πέτρου Καρσιώτη Χαρακτηρίζουν δολοφονική  την καταδρομική επίθεση των κουκουλοφόρων με μολότοφ και πέτρες κατά του Τμήματος της Ομόνοιας, τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Αθηνών, τα οποία βρέθηκαν από την πρώτη ώρα κοντά στους συναδέλφους τους που τραυματίστηκαν κι έγιναν αποδέκτες μιας σφοδρής επίθεσης με μολότοφ και άλλα αντικείμενα. Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αθηνών αναγγέλλει […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Χαρακτηρίζουν δολοφονική  την καταδρομική επίθεση των κουκουλοφόρων με μολότοφ και πέτρες κατά του Τμήματος της Ομόνοιας, τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Αθηνών, τα οποία βρέθηκαν από την πρώτη ώρα κοντά στους συναδέλφους τους που τραυματίστηκαν κι έγιναν αποδέκτες μιας σφοδρής επίθεσης με μολότοφ και άλλα αντικείμενα.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αθηνών αναγγέλλει ότι σήμερα ένα τέταρτο πριν από τις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Τμήμα Ομονοίας.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Η ΕΝΩΣΗ ΑΘΗΝΩΝ  16/10 ΚAI ΩΡΑ 11:45

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Νωρίτερα η Ένωση Αθηνών είχε ανεβάσει κείμενο στο  facebook μαζί με φωτογραφίες των τραυματιών αστυνομικών. Εκεί ανέφεραν:

«Όλοι αύριο Τρίτη ώρα 12.00 στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας για την δολοφονική επίθεση εναντίον των συναδέλφων μας.

Ακόμα μια δολοφονική επίθεση από τους “γνωστούς και χαϊδεμένους” εναντίον συναδέλφων μας. Αλήθεια ποιος αγωνιστικός λόγος υποκίνησε αυτήν την ενέργεια; Η Ένωσή μας έχει καταγγείλει από καιρό την αποδόμηση υπηρεσιών που μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα.

Η Ηγεσία απαντά με τη σύσταση πεζών περιπολιών τη χρησιμότητα των οποίων έχουμε από καιρό καταγγείλει. Δυστυχώς όμως οι συνάδελφοι της ανωτέρω υπηρεσίας δέχθηκαν το μένος των μπαχαλάκηδων και αλήθεια περιμένουμε να μας πουν οι ιθύνοντες με ποιον εξοπλισμό περίμεναν να τους αντιμετωπίσουν.

H Ένωση Αθηνών αύριο 16 Οκτωβρίου & ώρα 11:45 θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας όπου οι συνάδελφοί μας δέχθηκαν δολοφονική επίθεση. Ήταν η πρώτη “επιτυχημένη” μέρα της εμφανούς αστυνόμευσης, γι’ αυτό μάλλον σουλάτσαραν ανενόχλητοι όλοι αυτοί. Ήταν δίκαιο (οι πεζές) και έγινε πράξη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις