Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Έξω φρενών” ο Κραουνάκης: “H Κονιόρδου ήταν μουλάρα”
ΕΛΛΑΔΑ

“Έξω φρενών” ο Κραουνάκης: “H Κονιόρδου ήταν μουλάρα”

Στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου «τα έχωσε» ο Σταμάτης Κρανουνάκης, με αφορμή τα μεγάλα χρέη του Κέντρου Μελέτης και Έρευνας του ελληνικού θεάτρου – Θεατρικού Μουσείου (ΚΜΕΕΘ-ΘΜ). Ο γνωστός συνθέτης σχολιάζοντας το έργο της πρώην υπουργού Πολιτισμού την κατηγόρησε για αδράνεια, αποδίδοντάς της, μάλιστα, βαρείς χαρακτηρισμούς. «Γιατί δεν έκανε κάτι η Κονιόρδου; Θα σας […]

Σχετική εικόνα

Στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου «τα έχωσε» ο Σταμάτης Κρανουνάκης, με αφορμή τα μεγάλα χρέη του Κέντρου Μελέτης και Έρευνας του ελληνικού θεάτρου – Θεατρικού Μουσείου (ΚΜΕΕΘ-ΘΜ).

Ο γνωστός συνθέτης σχολιάζοντας το έργο της πρώην υπουργού Πολιτισμού την κατηγόρησε για αδράνεια, αποδίδοντάς της, μάλιστα, βαρείς χαρακτηρισμούς.

«Γιατί δεν έκανε κάτι η Κονιόρδου; Θα σας πω εγώ! Γιατί ήταν μουλάρα. Γι’ αυτό την έβαλαν και σε άλλη θέση (σ.σ.: στη θέση της προέδρου του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»).

«Το «επί Κονιόρδου» είναι ήδη ανέκδοτο. Γελάει ήδη η κοινωνία» συμπλήρωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης , αγανακτισμένος για τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει το Θεατρικό Μουσείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις