Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

20

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταζητείται ο “εγκέφαλος” του κυκλώματος με τους αστυνομικούς – Τα στοιχεία του (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Καταζητείται ο “εγκέφαλος” του κυκλώματος με τους αστυνομικούς – Τα στοιχεία του (pics)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αναζητείται για την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην οποία εμπλέκονται και αστυνομικοί, που εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Πρόκειται για τον TAFAJ ERIUS του MALO και της SUZANA , ο οποίος γεννήθηκε στις 08-08-1988 στην Αλβανία. Η […]

Αποτέλεσμα εικόνας για κυκλωμα ναρκωτικών με αστυνομικούς

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αναζητείται για την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην οποία εμπλέκονται και αστυνομικοί, που εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόκειται για τον TAFAJ ERIUS του MALO και της SUZANA , ο οποίος γεννήθηκε στις 08-08-1988 στην Αλβανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διερευνώμενων αδικημάτων, καθώς και στην ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου για την προστασία του.

Για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στο τηλέφωνο 10301 (Ταχυδρομική διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 23, Μαρούσι, Τ.Κ.: 15123) ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις