Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Διαρρήξεις με τραπουλόχαρτα, του Πέτρου Καρσιώτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαρρήξεις με τραπουλόχαρτα, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Με τραπουλόχαρτα (!) παραβίαζαν τις κεντρικές εισόδους διαμερισμάτων δύο Γεωργιανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν με τα… χαρτοπαίγνια στα χέρια, λίγο πριν εισβάλουν σε μία ακόμη πολυκατοικία! Βρίσκονταν, όμως, σε παρακολούθηση από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίοι επενέβησαν την κρίσιμη στιγμή και τους συνέλαβαν. Από την Αγία Παρασκευή, όπου είχαν προσπαθήσει να […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Με τραπουλόχαρτα (!) παραβίαζαν τις κεντρικές εισόδους διαμερισμάτων δύο Γεωργιανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν με τα… χαρτοπαίγνια στα χέρια, λίγο πριν εισβάλουν σε μία ακόμη πολυκατοικία!

Βρίσκονταν, όμως, σε παρακολούθηση από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίοι επενέβησαν την κρίσιμη στιγμή και τους συνέλαβαν.

Από την Αγία Παρασκευή, όπου είχαν προσπαθήσει να μπουν σε πολυκατοικία, τους οδήγησαν στα γραφεία της υπηρεσίας τους, όπου σε πρώτη φάση προέκυψε ότι έχουν διαπράξει τουλάχιστον τέσσερις διαρρήξεις και μία ληστεία σε σπίτι.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, αναφέρει η Αστυνομία,  οι δράστες διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, όπου παραβιάζοντας τις κεντρικές εισόδους εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα καθώς και χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή τους, προστίθεται,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα  τραπουλόχαρτα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν ανασφάλιστες θύρες οικιών, καθώς και δύο  κινητά τηλέφωνα. Στο αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους,  βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν  στις οικίες των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, ρολόγια, γυαλιά ηλίου, ηλεκτρονικές συσκευές, γυναικείες τσάντες, τα οποία θα παραδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους μετά την αναγνώρισή τους.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί μία  ληστεία και τέσσερις  περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε  βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Ανακριτή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις