Τέσσερις μήνες “κράτησε” ο έρωτας της Ariana – Ο Davidson έγινε… πρώην

LIFESTYLE

Τέσσερις μήνες “κράτησε” ο έρωτας της Ariana – Ο Davidson έγινε… πρώην

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Μετά από τέσσερις… ολόκληρους μήνες αρραβώνα, η Ariana Grande και ο Pete Davidson μόλις χώρισαν. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα TMZ, το ζευγάρι αποτελεί παρελθόν. Πηγές από το περιβάλλον των δύο νέων αναφέρουν ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τερματίσουν τη σχέση τους. «Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει δημοσίως το δεσμό […]

15.10.2018 | 15:23

Μετά από τέσσερις… ολόκληρους μήνες αρραβώνα, η Ariana Grande και ο Pete Davidson μόλις χώρισαν.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα TMZ, το ζευγάρι αποτελεί παρελθόν. Πηγές από το περιβάλλον των δύο νέων αναφέρουν ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τερματίσουν τη σχέση τους.

«Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει δημοσίως το δεσμό του τον περασμένο Μάιο», λέει η ανώνυμη πηγή και συνεχίζει: «Συνεχίζουν να αγαπιούνται αλλά το θέμα συναισθηματικά τους έχει τελειώσει. Η Ariana έχει ανάγκη να μείνει λίγο μόνη και να αφοσιωθεί στη δουλειά της».

Η τελευταία φορά που το ζευγάρι εθεάθη μαζί ήταν στις 10 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη. Το τατουάζ που είχε κάνει ο Pete προς τιμή της Ariana είχε καλυφθεί και ο λαγός είχε μεταμορφωθεί σε μια καρδιά.

Οι δύο τους δεν προέβησαν σε κάποια σχετική δήλωση. Ο Pete και η Ariana επιβεβαίωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Ιούνιο και το διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 100.000 δολαρίων που κοσμούσε το δάχτυλο της τραγουδίστριας δεν άφηνε καμία αμφιβολία.

Exit mobile version