Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τέσσερις μήνες “κράτησε” ο έρωτας της Ariana – Ο Davidson έγινε… πρώην
LIFESTYLE

Τέσσερις μήνες “κράτησε” ο έρωτας της Ariana – Ο Davidson έγινε… πρώην

Μετά από τέσσερις… ολόκληρους μήνες αρραβώνα, η Ariana Grande και ο Pete Davidson μόλις χώρισαν. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα TMZ, το ζευγάρι αποτελεί παρελθόν. Πηγές από το περιβάλλον των δύο νέων αναφέρουν ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τερματίσουν τη σχέση τους. «Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει δημοσίως το δεσμό […]

Αποτέλεσμα εικόνας για ariana grande pete davidson

Μετά από τέσσερις… ολόκληρους μήνες αρραβώνα, η Ariana Grande και ο Pete Davidson μόλις χώρισαν.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα TMZ, το ζευγάρι αποτελεί παρελθόν. Πηγές από το περιβάλλον των δύο νέων αναφέρουν ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τερματίσουν τη σχέση τους.

«Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει δημοσίως το δεσμό του τον περασμένο Μάιο», λέει η ανώνυμη πηγή και συνεχίζει: «Συνεχίζουν να αγαπιούνται αλλά το θέμα συναισθηματικά τους έχει τελειώσει. Η Ariana έχει ανάγκη να μείνει λίγο μόνη και να αφοσιωθεί στη δουλειά της».

Η τελευταία φορά που το ζευγάρι εθεάθη μαζί ήταν στις 10 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη. Το τατουάζ που είχε κάνει ο Pete προς τιμή της Ariana είχε καλυφθεί και ο λαγός είχε μεταμορφωθεί σε μια καρδιά.

Οι δύο τους δεν προέβησαν σε κάποια σχετική δήλωση. Ο Pete και η Ariana επιβεβαίωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Ιούνιο και το διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 100.000 δολαρίων που κοσμούσε το δάχτυλο της τραγουδίστριας δεν άφηνε καμία αμφιβολία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις