Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έγκυος η Μέγκαν Μαρκλ – Η πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του παλατιού (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Έγκυος η Μέγκαν Μαρκλ – Η πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του παλατιού (pics)

Το παλάτι επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν τη Μέγκαν σε ενδιαφέρουσα.   Την ώρα που το ζευγάρι, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, προσγειωνόταν στην Αυστραλία για την πρώτη μεγάλη βασιλική περιοδεία, το παλάτι ανακοίνωνε την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ. Το πρώτο παιδί του ζευγαριού αναμένεται να γεννηθεί την άνοιξη.   Η ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει: «Οι […]

Το παλάτι επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν τη Μέγκαν σε ενδιαφέρουσα.  

Την ώρα που το ζευγάρι, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, προσγειωνόταν στην Αυστραλία για την πρώτη μεγάλη βασιλική περιοδεία, το παλάτι ανακοίνωνε την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ. Το πρώτο παιδί του ζευγαριού αναμένεται να γεννηθεί την άνοιξη.  

Το ζευγάρι κατά την άφιξή του στην Αυστραλία

Η ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει: «Οι Αυτού Υψηλότητες ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι πολύ ευτυχείς να ανακοινώσουν ότι η δούκισσα περιμένει το πρώτο της παιδί την άνοιξη του 2019. Το ζευγάρι έχει εκτιμήσει όλη την υποστήριξη που έχει λάβει από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από τον γάμο του τον Μάιο και είναι ευτυχείς που μπορούν να μοιραστούν αυτά τα χαρμόσυνα νέα με το κοινό». 

Η Μέγκαν πιστεύεται ότι είναι περίπου 12 εβδομάδων έγκυος και το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στη βασιλική οικογένεια την Παρασκευή – η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η δούκισσα της Κορνουάλης και ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ είναι «χαρούμενοι για το ζευγάρι». 

Εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον είπε πως η μητέρα της Μέγκαν είναι ενθουσιασμένη με την είδηση: «Η κυρία Ράγκλαντ είναι πολύ χαρούμενη με αυτά τα υπέροχα νέα και ανυπομονεί για το πρώτο της εγγόνι». 

Βασιλικές πηγές έχουν πει πως η Ντόρια μπορεί να μετακομίσει στο Λονδίνο από τις ΗΠΑ για να την βοηθήσει στην ανατροφή του παιδιού καθώς η Μέγκαν δεν θέλει να προσλάβει νταντά. Όταν το παιδί έρθει στον κόσμο, θα είναι το 8ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Μέγκαν Μαρκλ κατέβηκε από το αεροπλάνο κρατώντας φακέλους μπροστά στην κοιλιά της
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις