Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σε δημοπρασία μια διαφορετική ελιά με τον Μίκυ, για τους πληγέντες στο Μάτι (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Σε δημοπρασία μια διαφορετική ελιά με τον Μίκυ, για τους πληγέντες στο Μάτι (pics)

Η Kapopoulos Auction House δημοπρατεί μία διαφορετική ελιά, έργο των Κωνσταντίνου Βαλαή και Sake, για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στο Μάτι. Στην τριήμερη δημοπρασία στις 2,3 και 4 Νοεμβρίου στο Μainstore Kapopoulos Fine Arts, θα δημοπρατηθεί το έργο του καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Βαλαή σε συνεργασία με τον tattoo artist Sake, αξίας 30.000-40.000€, το οποίο οι […]

Η Kapopoulos Auction House δημοπρατεί μία διαφορετική ελιά, έργο των Κωνσταντίνου Βαλαή και Sake, για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στο Μάτι.

Στην τριήμερη δημοπρασία στις 2,3 και 4 Νοεμβρίου στο Μainstore Kapopoulos Fine Arts, θα δημοπρατηθεί το έργο του καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Βαλαή σε συνεργασία με τον tattoo artist Sake, αξίας 30.000-40.000€, το οποίο οι δύο καλλιτέχνες προσέφεραν αφιλοκερδώς για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.

Το τελικό ποσό πώλησης θα διατεθεί στον ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος από το Υπουργείο Οικονομικών για την αρωγή των πληγέντων.

Η δημοπρασία του έργου θα γίνει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 22:30 και θα ξεκινήσει με ελεύθερη προσφορά.

Η διαφορετική αυτή Ελιά, είναι έργο του Κωνσταντίνου Βαλαή και του τατού άρτιστ Sake To ροζ δέντρο αξίας 30.000-40.000 ευρώ προσέφεραν αφιλοκερδώς για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας Η δημοπρασία του έργου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις