Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μετανάστης πήγε να ψωνίσει με… γυναικείο όνομα
ΕΛΛΑΔΑ

Μετανάστης πήγε να ψωνίσει με… γυναικείο όνομα

Τις υποψίες κίνησε 35χρονος μετανάστης, ο οποίος επιχείρησε να αγοράσει προϊόντα από ένα κατάστημα στη Σάμο, με τραπεζική κάρτα η οποία είχε ελληνικό και μάλιστα… γυναικείο όνομα. Ο υπάλληλος, μόλις είδε την κάρτα ειδοποίησε την Αστυνομία και ο  35χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας σε μικρή απόσταση από το κατάστημα την ώρα που προσπαθούσε να […]

Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομία

Τις υποψίες κίνησε 35χρονος μετανάστης, ο οποίος επιχείρησε να αγοράσει προϊόντα από ένα κατάστημα στη Σάμο, με τραπεζική κάρτα η οποία είχε ελληνικό και μάλιστα… γυναικείο όνομα.

Ο υπάλληλος, μόλις είδε την κάρτα ειδοποίησε την Αστυνομία και ο  35χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας σε μικρή απόσταση από το κατάστημα την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει. Ένας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων συνεργός  που ήταν μαζί του πρόλαβε να εξαφανιστεί.

Η κάρτα βρέθηκε πάνω του και διαπιστώθηκε ότι ανήκε σε μια 67χρονη Ελληνίδα. Η ηλικιωμένη είχε διαπιστώσει την περασμένη Πέμπτη ότι της είχαν κλέψει στο Άνω Βαθύ το πορτοφόλι που, εκτός από την τραπεζική κάρτα, περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, το κινητό της και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι εμπλέκεται στην κλοπή του πορτοφολιού κι έτσι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου με κατηγορίες για κλοπή και απόπειρα απάτης μέσω υπολογιστή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις