Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΕΡΤ: Όταν ο… η… ΕΛΑΣ (Ελληνική Αστυνομία), απελευθέρωσε την Αθήνα! (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΡΤ: Όταν ο… η… ΕΛΑΣ (Ελληνική Αστυνομία), απελευθέρωσε την Αθήνα! (vid)

Ευχής έργον θα είναι να ξεπεράσει η ΕΡΤ την κρίση που διανύει, μιας και εκτός των άλλων που μας… προσφέρει, καλύπτει τα σοβαρά κενά που υπάρχουν στις ιστορικές μας γνώσεις. Το χθεσινό περιστατικό, ήταν αφορμή για να σταματήσουμε τη γκρίνια που πληρώνουμε από την τσέπη μας για την επιβίωσή της. Πάλι καλά να λέμε! Όσοι […]

Ευχής έργον θα είναι να ξεπεράσει η ΕΡΤ την κρίση που διανύει, μιας και εκτός των άλλων που μας… προσφέρει, καλύπτει τα σοβαρά κενά που υπάρχουν στις ιστορικές μας γνώσεις.

Το χθεσινό περιστατικό, ήταν αφορμή για να σταματήσουμε τη γκρίνια που πληρώνουμε από την τσέπη μας για την επιβίωσή της. Πάλι καλά να λέμε!

Όσοι το πρωί του Σαββάτου παρακολουθούσαν την εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» στην ΕΡΤ1 λογικά θα κουφάθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης των εφημερίδων ο παρουσιαστής μας είπε πως την Αθήνα την απελευθέρωσε το 1944 η… Ελληνική Αστυνομία.

Το λάθος εκ παραδρομής συνέβη τη στιγμή που ο παρουσιαστής διάβαζε το πρωτοσέλιδο του Ριζοσπάστη, αν και αυτό ελάχιστη σημασία έχει…

Όταν έφτασε στο τίτλο της εφημερίδας σχετικά με τη συγκέντρωση το Σάββατο για την επέτειο απελευθέρωσης της Αθήνας και στη λέξη ΕΛΑΣ, ο παρουσιαστής μπερδεύτηκε με το αρκτικόλεξο «ΕΛΑΣ» και αντί για τον Ελληνικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό, διάβασε την Ελληνική Αστυνομία.

Δεν γνωρίζουμε τι έγινε μετά, όμως στο βίντεο δεν είδαμε καμιά… άμεση διόρθωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις