Παρασκευόπουλος: “Η πολιτική μας έχει μειώσει τη βαριά εγκληματικότητα”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευόπουλος: “Η πολιτική μας έχει μειώσει τη βαριά εγκληματικότητα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής και του νόμου που ο ίδιος δημιούργησε, υπερασπίστηκε από το βήμα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, εξαπολύοντας επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. «Όταν λέει ο Μητσοτάκης ότι έχουμε γεμίσει με εγκλήματα, δεν λέει ότι έχει μειωθεί η βαριά εγκληματικότητα λόγω της πολιτικής μας. […]

13.10.2018 | 18:50

Τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής και του νόμου που ο ίδιος δημιούργησε, υπερασπίστηκε από το βήμα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, εξαπολύοντας επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Όταν λέει ο Μητσοτάκης ότι έχουμε γεμίσει με εγκλήματα, δεν λέει ότι έχει μειωθεί η βαριά εγκληματικότητα λόγω της πολιτικής μας. Δεν πιστεύουν στην κοινωνική επανένταξη, πιστεύουν μόνο στον κοινωνικό αποκλεισμό. Στη φυλακή αποθήκη. Αν είναι ξένος; Διώξιμο. Δεν μπορούν να αντέξουν αυτήν την πολιτική», τόνισε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ψηφίστηκε παράταση του νόμου Παρασκευόπουλου, γεγονός που προκάλεσε τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Exit mobile version