Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παρασκευόπουλος: “Η πολιτική μας έχει μειώσει τη βαριά εγκληματικότητα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευόπουλος: “Η πολιτική μας έχει μειώσει τη βαριά εγκληματικότητα”

Τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής και του νόμου που ο ίδιος δημιούργησε, υπερασπίστηκε από το βήμα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, εξαπολύοντας επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. «Όταν λέει ο Μητσοτάκης ότι έχουμε γεμίσει με εγκλήματα, δεν λέει ότι έχει μειωθεί η βαριά εγκληματικότητα λόγω της πολιτικής μας. […]

Τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής και του νόμου που ο ίδιος δημιούργησε, υπερασπίστηκε από το βήμα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, εξαπολύοντας επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Όταν λέει ο Μητσοτάκης ότι έχουμε γεμίσει με εγκλήματα, δεν λέει ότι έχει μειωθεί η βαριά εγκληματικότητα λόγω της πολιτικής μας. Δεν πιστεύουν στην κοινωνική επανένταξη, πιστεύουν μόνο στον κοινωνικό αποκλεισμό. Στη φυλακή αποθήκη. Αν είναι ξένος; Διώξιμο. Δεν μπορούν να αντέξουν αυτήν την πολιτική», τόνισε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ψηφίστηκε παράταση του νόμου Παρασκευόπουλου, γεγονός που προκάλεσε τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις