Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μήπως… ψάχνεσαι; Αν ναι, αυτά τα apps θα αλλάξουν τη ζωή σου
PLUS

Μήπως… ψάχνεσαι; Αν ναι, αυτά τα apps θα αλλάξουν τη ζωή σου

Τα social media έχουν εισβάλει για τα καλά στη ζωή μας. Όσο περνάει ο καιρός η τεχνολογία εξελίσσεται ακόμα περισσότερο και αν αναλογιστούμε τον χρόνο που περνούν άνδρες και γυναίκες στο ίντερνετ, το facebook, σε sites γνωριμιών και σε διάφορα apps με γνώμονα την ανάγκη για νέες γνωριμίες, τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς πόσο πολύ έχουν αλλάξει τα […]

Τα social media έχουν εισβάλει για τα καλά στη ζωή μας.

Όσο περνάει ο καιρός η τεχνολογία εξελίσσεται ακόμα περισσότερο και αν αναλογιστούμε τον χρόνο που περνούν άνδρες και γυναίκες στο ίντερνετ, το facebook, σε sites γνωριμιών και σε διάφορα apps με γνώμονα την ανάγκη για νέες γνωριμίες, τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς πόσο πολύ έχουν αλλάξει τα πράγματα

1) Bumble

Το Bumble είναι μια εφαρμογή συμβατή με Android και iOS, που δημιούργησε η συν-ιδρύτρια του γνωστού Tinder, Whitney Wolfe, η οποία έφυγε από την εταιρία, καταγγέλοντας σεξισμό από τους πρώην συνεργάτες της. Προϋπόθεση για να γίνει η γνωριμία, είναι να στείλει πρώτη η γυναίκα μήνυμα στον ενδιαφερόμενο, μέσα σε 24 ώρες αφού γίνει το πρώτο match. Είναι μια female- friendly εφαρμογή, όπου το πάνω χέρι έχει η γυναίκα.

2) Happn

Το Happn είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών, με 8,2 εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο και συμβατή με Android, iOS και Windows τηλέφωνα. Εντοπίζει την τοποθεσία σου μέσω του σήματος του κινητού σου και σου δείχνει ποιοι άλλοι χρήστες βρίσκονται κοντά σου. Οι χρήστες του Happn υποστηρίζουν ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωριστείς με τις όμορφες παρουσίες που συναντάς συχνά στο ψιλικατζίδικο, στο περίπτερο ή στο καφέ της γειτονιάς σου, αλλά δεν έχεις βρει την ευκαιρία να προσεγγίσεις. Για προφανείς λόγους, η εφαρμογή αυτή εξυπηρετεί μόνο τις μεγάλες αστικές πόλεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple dating

 

3) Hinge

To Hinge λειτουργεί αφού συνδεθείς μέσω του προφίλ σου στο Facebook, προτείνοντάς σου matches με άτομα με τα οποία έχεις κοινούς φίλους. Σου κοινοποιεί τις βασικές πληροφορίες τους, τις σπουδές τους και τη θέση εργασίας τους και σου δίνει 24 ώρες να στείλεις μήνυμα σε αυτόν που θέλεις, με σκοπό να κάνει τους χρήστες τους να κάνουν κίνηση άμεσα. Στην ουσία, το Hinge διευρύνει τον κοινωνικό σου περίγυρο, βρίσκοντάς σου υποψήφια ραντεβού με φίλους των φίλων σου, που εσύ ακόμα δεν έχεις γνωρίσει. Μπορείς να το κατεβάσεις σε Android και iOS τηλέφωνα.

4) HowAboutWe

Το HowAboutWe είναι μια εφαρμογή που αντί να βλέπεις απλά τα προφίλ των χρηστών, πρέπει εσύ να προτείνεις ιδέες για πιθανό πρώτο ραντεβού. Αυτή που θα ανταποκριθεί στην πρότασή σου, σου στέλνει μήνυμα και αν όλα πάνε καλά, η ιδέα σας γίνεται πράξη. Το θετικό του HowAboutWe είναι ότι αν έχεις κάποιο χόμπι, το δηλώνεις και βρίσκεις άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν.

5) OkCupid’s App

Το OkCupid’s App μετρά πάνω από 12 εκατομμύρια χρήστες Android και iOS κινητών. Η εφαρμογή αυτή προσφέρει άμεση πρόσβαση στα προφίλ των χρηστών και στα matches, δίνοντας βαρύτητα στα προσωπικά ενδιαφέροντα των χρηστών. Για τους μη premium χρήστες υπάρχουν κάποιες ενοχλητικές διαφημίσεις, όμως τα προφίλ είναι ανοιχτά, όπως και οι ερωτήσεις γνωριμίας, που δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να μάθουν κάποια πράγματα για το άτομο που ενδιαφέρονται, πριν από το πρώτο ραντεβού. Οι A- list χρήστες με πληρωμή έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν φίλτρα για τις φωτογραφίες τους και να συνομιλήσουν με τον ενδιαφερόμενο, ώστε να διαπιστώσουν εάν όντως ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε ραντεβού μαζί του.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple dating
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις