Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέα τραγωδία στην εθνική – Νεκρός και τραυματίες σε τροχαίο (pic)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα τραγωδία στην εθνική – Νεκρός και τραυματίες σε τροχαίο (pic)

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών, λίγο πριν τη Λαμία. Κάτω από ανεξήγητες συνθήκες ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στην εθνική οδό στο 207ο χιλιόμετρο, λίγο πριν τη διασταύρωση της Ανθήλης στην ΠΑΘΕ Αθηνών-Λαμίας έπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα, ενώ τα δύο αυτοκίνητα […]

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών, λίγο πριν τη Λαμία.

Κάτω από ανεξήγητες συνθήκες ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στην εθνική οδό στο 207ο χιλιόμετρο, λίγο πριν τη διασταύρωση της Ανθήλης στην ΠΑΘΕ Αθηνών-Λαμίας έπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα, ενώ τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση.

Η Τροχαία αυτοκινητοδρόμων ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου εγκλωβίστηκε μέσα στις λαμαρίνες και ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο οδηγός και ο συνεπιβάτης από το του πρώτου αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν τραυματίες στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Η κυκλοφορία στο ένα ρεύμα της εθνικής οδού που είχε διακοπεί για περίπου μία ώρα έχει αποκατασταθεί και διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις