Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Nations League: Κακή η Ελλάδα κόντρα στην Ουγγαρία – Μέχρι που “ήρθε” ο Μήτρογλου! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Nations League: Κακή η Ελλάδα κόντρα στην Ουγγαρία – Μέχρι που “ήρθε” ο Μήτρογλου! (vid)

Η Ελλάδα τα είχε βρει πολύ σκούρα μέχρι που ο Κώστας Μήτρογλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το γκολ που έδωσε την νίκη στην Ελλάδα κόντρα στην Ουγγαρία για το Nations League. Η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε πέτυχε την 2η νίκη της στον 2ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας του Nations League επί της Ουγγαρίας και […]

Η Ελλάδα τα είχε βρει πολύ σκούρα μέχρι που ο Κώστας Μήτρογλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το γκολ που έδωσε την νίκη στην Ελλάδα κόντρα στην Ουγγαρία για το Nations League.

Η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε πέτυχε την 2η νίκη της στον 2ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας του Nations League επί της Ουγγαρίας και τη Δευτέρα θα επιδιώξει να περάσει με διπλό από την Φινλανδία για να «πιάσει» τους Σκανδιναβούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Εθνική στο ΟΑΚΑ δεν έπαιζε καλά απέναντι στους Ούγγρους, όμως στη μια φάση που οι διεθνείς συνεργάστηκαν ήρθε το γκολ.

Ελλάδα: Μπάρκας, Μπακάκης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τσιμίκας, Ζέκα, Κουρμπέλης (46’ Τζιόλης), Μπακασέτας, Φορτούνης, Πέλκας (85’ Χριστοδουλόπουλος), Μήτρογλου (90’+3’ Κουλούρης).

Ουγγαρία: Γκιουλάσι, Μπέσε (75’ Νέμεθ), Όρμπαν, Κάνταρ, Φιόλα, Κλάινχάϊσλερ, Νάγκι, Κάλμαρ (55’ Κόβαξ), Βάργκα (68’ Ντ. Νάγκι), Ζάλαϊ, Σάλαϊ.

Αποτελέσματα και βαθμολογία:

League C, Group 2

Εσθονία – Φινλανδία 0-1 (91΄Πούκι)

Ελλάδα – Ουγγαρία 1-0 (65΄ Μήτρογλου)

Η βαθμολογία:

1. Φινλανδία 9
2. Ελλάδα 6
3 Ουγγαρία 3
4. Εσθονία 0

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις