Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Οργή στην ΑΕΚ για την τιμωρία “εκτέλεση”: Το μήνυμα ελήφθη…
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οργή στην ΑΕΚ για την τιμωρία “εκτέλεση”: Το μήνυμα ελήφθη…

Με οργή απάντησε η ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την τιμωρία της για αφαίρεση 3 βαθμών και τιμωρία της έδρας της για δύο παιχνίδια για όσα έγιναν στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός «Το μήνυμα ελήφθη. Η προκατασκευασμένη εκτέλεση έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θεωρούμε δεδομένο ότι αυτή η απόφαση-έκτρωμα θα πέσει στην έφεση» ανέφερε χαρακτηριστικά η […]

Με οργή απάντησε η ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την τιμωρία της για αφαίρεση 3 βαθμών και τιμωρία της έδρας της για δύο παιχνίδια για όσα έγιναν στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

«Το μήνυμα ελήφθη. Η προκατασκευασμένη εκτέλεση έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θεωρούμε δεδομένο ότι αυτή η απόφαση-έκτρωμα θα πέσει στην έφεση» ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οπότε αναμένεται δυναμική αντίδραση της ΑΕΚ και στην έφεση, η οποία έχει ξεκινήσει και προετοιμάζεται από τα στελέχη του νομικού τμήματος της ΠΑΕ.

Η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια θεωρεί πως η τιμωρία είναι εκτέλεση για την ομάδα και δεν έχει καμία σχέση με όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ.

Στην εκδίκαση ήρθε στο τραπέζι και η τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα μεγάλα επεισόδια με τον Άρη στην Τούμπα, πριν λίγες ημέρες.

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με  15.000 ευρώ πρόστιμο, παρότι υπήρχαν τραυματίες και υλικές ζημιές με καμένη κλούβα.

Μάλιστα στο τέλος της εκδίκασης ο δικαστής συγκρίνοντας τα γεγονότα στο ΠΑΟΚ-Άρης είπε ότι πρόκειται για διαφορετικές επιτροπές χωρίς όμως η πλευρά της ΑΕΚ να έχει αναφέρει πουθενά την υπόθεση του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις