Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Φωτογραφίες: Εντοπίστηκε το ελικόπτερο που είχε κάνει… φτερά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτογραφίες: Εντοπίστηκε το ελικόπτερο που είχε κάνει… φτερά

  Του Πέτρου Καρσιώτη Το κλεμμένο ελικόπτερο, που… πέταξε από το Μεσολόγγι πριν από αρκετό καιρό, βρέθηκε στο Καρπενήσι! Υπό τον τίτλο “εξιχνίαση κλοπής ελικοπτέρου” η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ανακοίνωσε ότι “μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, εξιχνιάστηκε κλοπή ελικοπτέρου που είχε διαπραχθεί πριν από δυο μήνες περίπου στο Μεσολόγγι”. […]

 

Του Πέτρου Καρσιώτη

Το κλεμμένο ελικόπτερο, που… πέταξε από το Μεσολόγγι πριν από αρκετό καιρό, βρέθηκε στο Καρπενήσι!

Υπό τον τίτλο “εξιχνίαση κλοπής ελικοπτέρου” η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ανακοίνωσε ότι “μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, εξιχνιάστηκε κλοπή ελικοπτέρου που είχε διαπραχθεί πριν από δυο μήνες περίπου στο Μεσολόγγι”.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 65 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα,  λέει η Αστυνομία, οι δυο δράστες από 18/8/1018 έως 28/9/2018 αφαίρεσαν τρία τμήματα ελικοπτέρου, (έλικα, άτρακτο και ουρά) σε μη λειτουργική κατάσταση, τα οποία βρίσκονταν τοποθετημένα σε πλατφόρμα σε χώρο αεροδρομίου στο Μεσολόγγι.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε ιδιωτικό χώρο ιδιοκτησίας των δραστών στο Καρπενήσι, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν το ελικόπτερο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών υπεβλήθη  στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί,  μετά την διαπίστωση της απάτης, άρχισαν έρευνες σε μάντρες σκραπ καθώς θεώρησαν ότι οι δράστες αυτής της κλοπής είχαν σχέδιο την πώληση των τμημάτων του ελικοπτέρου με το… κιλό!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις