Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Κόλπα για να μαζέψεις τα σπασμένα γυαλιά στο “άψε…σβήσε”
PLUS

Κόλπα για να μαζέψεις τα σπασμένα γυαλιά στο “άψε…σβήσε”

Ουκ ολίγες φορές θα έχετε σπάσει κάποιο ποτήρι, πιάτο, φλιτζάνι με αποτέλεσμα να επικρατήσει “χάος” από γυαλιά στο πάτωμα σας.  Ιδού τέσσερις απλοί και πανέυκολοι τρόποι για να μαζέψετε αποτελεσματικά και ταχύτατα ακόμα και το πιο μικρό θραύσμα γυαλιού από το πάτωμα σας σε χρόνο ρεκόρ.   Υγρό χαρτί κουζίνας Εφοδιαστείτε με ένα κομμάτι απορροφητικό […]

Ουκ ολίγες φορές θα έχετε σπάσει κάποιο ποτήρι, πιάτο, φλιτζάνι με αποτέλεσμα να επικρατήσει “χάος” από γυαλιά στο πάτωμα σας. 

Ιδού τέσσερις απλοί και πανέυκολοι τρόποι για να μαζέψετε αποτελεσματικά και ταχύτατα ακόμα και το πιο μικρό θραύσμα γυαλιού από το πάτωμα σας σε χρόνο ρεκόρ.  

Υγρό χαρτί κουζίνας Εφοδιαστείτε με ένα κομμάτι απορροφητικό χαρτί κουζίνας και βρέξτε το. Διπλώστε το μερικές φορές και πιέστε το ελαφρά πάνω στα κομμάτια γυαλιού. 

Πατάτα Πάρτε μια πατάτα, κόψτε την στη μέση και χρησιμοποιήστε τη μισή για να πιέσετε με αυτήν πάνω στα γυαλιά. Αυτά θα κολλήσουν ή και θα τρυπήσουν την πατάτα με αποτέλεσμα να ξεκολλήσουν από το πάτωμα. 

Κομμάτι ψωμιού Πάρτε μια φέτα ψωμιού, και ναι, είναι αρκετή για να κάνει όλη τη δουλειά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την ακουμπήσετε πάνω στα κομμάτια γυαλιού. Ταμπονάρετε στο πάτωμα με αποτέλεσμα τα γυαλάκια να κολλήσουν στην ψίχα του ψωμιού. 

Ταινία Πάρτε μια ταινία που χρησιμοποιείτε για να βγάζετε τις τρίχες από τα ρούχα σας. Βάλτε την στο πάτωμα και αμέσως θα κολλήσουν πάνω σε αυτήν όλα τα μικρά γυαλάκια. 

Στο τέλος εννοείται πως θα πρέπει να περάσετε όλη την επιφάνεια (ειδικά αν μιλάμε για το πάτωμα) με την ηλεκτρική σας σκούπα. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις