Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παναγιώτης Θεόφιλος (Game of Love): “Στον τελικό έπεσαν οι μάσκες”
LIFESTYLE

Παναγιώτης Θεόφιλος (Game of Love): “Στον τελικό έπεσαν οι μάσκες”

Λίγους μήνες μετά τον τελικό του “Game of Love”, ο γοητευτικός Παναγιώτης Θεόφιλος αποφεύγει την υπερβολική έκθεση κι επιλέγει να κρατάει χαμηλούς τόνους, παρ’ όλη την αναγνωσιμότητα που του χάρισε το παιχνίδι. Ώσπου αποφάσισε να μιλήσει στο Celebritylifegame.gr και στον Κεν Αλεξανδράτο για τη ζωή του μετά το ριάλιτι show του ΣΚΑΙ, τη σχέση με […]

Λίγους μήνες μετά τον τελικό του “Game of Love”, ο γοητευτικός Παναγιώτης Θεόφιλος αποφεύγει την υπερβολική έκθεση κι επιλέγει να κρατάει χαμηλούς τόνους, παρ’ όλη την αναγνωσιμότητα που του χάρισε το παιχνίδι.

Ώσπου αποφάσισε να μιλήσει στο Celebritylifegame.gr και στον Κεν Αλεξανδράτο για τη ζωή του μετά το ριάλιτι show του ΣΚΑΙ, τη σχέση με την Άννα Λορένη και το κατά πόσο διατηρεί επαφή με τους συμπαίκτες του.

Μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις παρακάτω:

Νομίζαμε ότι θα είσαι εσύ ο νικητής τι έγινε τη βραδιά του τελικού; 

Αν ήμουν δεύτερος στην ψηφοφορία στο σπίτι θα ήμουν πρώτος. Στο κοινό ήμουν δεύτερος με ελάχιστους ψήφους διαφορά από τον Σωκράτη. Υπήρχαν πράγματα που με απογοήτευσαν πολύ μες στο παιχνίδι, ειδικά στον τελικό. Έπεσαν πολλές μάσκες που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τις φόραγαν πολύ καλά.

Από κοντινά άτομα μέσα στο παιχνίδι; 

Ναι. Ήμουν πολύ κοντά με όλα τα παιδιά εκτός από τον Σωκράτη που είχαμε τυπικές σχέσεις. Με τον Πάνο ήμουν πολύ κοντά.

Από ποιον έχεις πικραθεί; 

Δεν θέλω να ονοματίσω γιατί είναι σαν να σου λέω πόσο κάνει ένα και ένα και θα μου έλεγες κάνει δυο. Οπότε δεν χρειάζεται να το πω ο καθένας καταλαβαίνει. Δεν άξιζε να γίνει όλο αυτό. Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να χαλάσω κάτι που δημιουργείται για τα χρήματα. Και δεύτερο όταν βλέπεις ότι δημιουργείται μια φιλία μέσα στο παιχνίδι, και δεν το ξέρεις απέξω τον άλλον, η φιλία δοκιμάζεται από τις λεπτομέρειες.

Θεωρείς το ότι δεν ήσουν ο νικητής έπαιξε ρόλο η αποχώρηση της Άννας;

Η Άννα έφυγε πριν γίνει ο τελικός δεν θεωρώ ότι έχασα ψήφους. Όταν πέρασα στον τελικό σαν έβδομος παίκτης εκεί κατάλαβα ότι οι παίκτες με είδαν παραπάνω ανταγωνιστικά. Σαν να φοβήθηκαν ότι τι γίνεται τώρα ας προστατεύσουμε τον εαυτό μας γιατί ίσως μπορεί να μας κερδίσει ο Παναγιώτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις