Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Θάνος Μικρούτσικος ανοίγει την καρδιά του για το πρόβλημα υγείας του (vid)
LIFESTYLE

Ο Θάνος Μικρούτσικος ανοίγει την καρδιά του για το πρόβλημα υγείας του (vid)

Με θάρρος αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του  Η βραβευμένη εκπομπή talk-show του ΡΙΚ1, «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ» με τον Τάσο Τρύφωνος, κάνει πρεμιέρα για έβδομη τηλεοπτική σεζόν, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 21.30 στο ΡΙΚ1 και ΡΙΚHD.  Φέτος, το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ κάνει αρχή με τον συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, ο οποίος τον υποδέχεται στο σπίτι του στην Αθήνα για […]

Με θάρρος αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του 

Η βραβευμένη εκπομπή talk-show του ΡΙΚ1, «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ» με τον Τάσο Τρύφωνος, κάνει πρεμιέρα για έβδομη τηλεοπτική σεζόν, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 21.30 στο ΡΙΚ1 και ΡΙΚHD. 

Φέτος, το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ κάνει αρχή με τον συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, ο οποίος τον υποδέχεται στο σπίτι του στην Αθήνα για μια εξομολόγηση που θα συγκλονίσει και θα συγκινήσει. Ο σπουδαίος συνθέτης μιλά με ειλικρίνεια για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει με γενναιότητα ενώ κάνει μια αναδρομή στην καριέρα και τη ζωή του και ξεδιπλώνει τη μοναδική του ματιά στα πράγματα και την επικαιρότητα. Όλα αυτά «επενδυμένα» με τα διαχρονικά και σπουδαία τραγούδια του που όλοι αγαπήσαμε. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις