Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έγκλημα στον Έβρο: Στοιχείο – “κλειδί” το κινητό τηλέφωνο
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στον Έβρο: Στοιχείο – “κλειδί” το κινητό τηλέφωνο

Οι Αστυνομικές Αρχές ποντάρουν πολλά στα ευρήματα που ίσως προκύψουν από το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε δίπλα στα θύματα. Το περιεχόμενο θα εξεταστεί ενδελεχώς, με την ελπίδα πως θα δώσει πολύτιμα στοιχεία για την ταυτότητα των θυμάτων, την καταγωγή, τη μεταξύ τους σχέση αλλά και την πιθανότητα επικοινωνίας τους με τους δράστες. Η συσκευή βρέθηκε […]

Οι Αστυνομικές Αρχές ποντάρουν πολλά στα ευρήματα που ίσως προκύψουν από το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε δίπλα στα θύματα.

Το περιεχόμενο θα εξεταστεί ενδελεχώς, με την ελπίδα πως θα δώσει πολύτιμα στοιχεία για την ταυτότητα των θυμάτων, την καταγωγή, τη μεταξύ τους σχέση αλλά και την πιθανότητα επικοινωνίας τους με τους δράστες.

Η συσκευή βρέθηκε ενεργοποιημένη δίπλα στις άτυχες γυναίκες και πρόκειται να εξεταστεί από κλιμάκια των εγκληματολογικών υπηρεσιών για να εξαχθούν πληροφορίες χρήσιμες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ερωτήματα προκαλούν επίσης και τα κοιλιακά τραύματα στο σώμα της μεγαλύτερης γυναίκας, η οποία βρέθηκε σε απόσταση από τις δύο κοπέλες.

Το πιθανότερο σενάριο κάνει λόγο για έγκλημα συμμορίας που δρα στις γύρω περιοχές, αφήνοντας ανεπιβεβαίωτους τους ισχυρισμούς για δράση τζιχαντιστών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «Έθνους», ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκαν οι γυναίκες (βαθιά τομή στην καρωτίδα με στρατιωτικό μαχαίρι), φανερώνει μεγάλο μίσος και αγριότητα, που παραπέμπει ίσως σε πράξη εκδίκησης ή τιμωρίας για προσωπικούς, οικογενειακούς ή και θρησκευτικούς λόγους. Το γεγονός, σημειώνουν στην εφημερίδα, αστυνομικές πηγές, ότι τα δύο νεαρότερα κορίτσια ήταν δεμένα πισθάγκωνα, ενισχύει τις εκδοχές αυτές.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, θα δείξουν αν προηγήθηκε πάλη μεταξύ δραστών και θυμάτων καθώς και αν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση.

Αναμένονται, επίσης, τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι συγγενείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητηθεί και η συνδρομή των τουρκικών Αρχών, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο με το κίνητρο και την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις