Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Τριπλό έγκλημα στον Έβρο: Τα μαχαίρια και το μυστήριο με το μεγαλύτερο σε ηλικία θύμα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τριπλό έγκλημα στον Έβρο: Τα μαχαίρια και το μυστήριο με το μεγαλύτερο σε ηλικία θύμα

Του Πέτρου Καρσιώτη Δύο μαχαίρια, που χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες της δολοφονίας των τριών γυναικών, στον Έβρο, αποτελούν για την Αστυνομία τα πρώτα βασικά στοιχεία, στην προσπάθεια για την εξιχνίαση του τριπλού εγκλήματος, που σοκάρει τη χώρα. Τα μαχαίρια, από τα οποία το ένα στρατιωτικού τύπου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν κοντά στο χώρο όπου συνέβη […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δύο μαχαίρια, που χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες της δολοφονίας των τριών γυναικών, στον Έβρο, αποτελούν για την Αστυνομία τα πρώτα βασικά στοιχεία, στην προσπάθεια για την εξιχνίαση του τριπλού εγκλήματος, που σοκάρει τη χώρα.

Τα μαχαίρια, από τα οποία το ένα στρατιωτικού τύπου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν κοντά στο χώρο όπου συνέβη το τριπλό έγκλημα, με θύματα παράτυπες μετανάστριες, ηλικίας κατά προσέγγιση από 15 έως 30 χρόνων.

Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη σφαγή των γυναικών παραδόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τυχόν ανεύρεση αποτυπωμάτων η γενετικού υλικού των δολοφόνων.

Τα πρώτα στοιχεία από το σκηνικό της φρίκης, λίγα μέτρα από τις όχθες του Έβρου, οδηγεί την Αστυνομία στην υποψία ότι δράστες είναι αδίστακτοι διακινητές που σκότωσαν και προς “παραδειγματισμό” άλλων παράτυπων προσφύγων, χωρίς  να αποκλείονται και άλλα κίνητρα.

Στοιχεία της Alphafreepress αναφέρουν ότι η μία από τις γυναίκες, η μεγαλύτερη σε ηλικία, βρέθηκε νεκρή, σε απόσταση περίπου σαράντα μέτρων από τις άλλες δύο.

Ήταν το θύμα, που έφερε τα περισσότερα τραύματα από μαχαίρι, τουλάχιστον πέντε, στην τραχηλική  και θωρακική χώρα.

Η γυναίκα αυτή κατά προσέγγιση, ήταν ηλικίας από 20 έως 30 χρόνων.

Σε άλλο σημείο βρίσκονταν νεκρές οι άλλες δύο κοπέλες.

Η μία, ηλικίας από 18 έως 25 χρόνων, η μόνη από τις τρεις που βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα και η άλλη 15-20.

Και οι δύο έφεραν από ένα τραύμα στο λαιμό.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η δολοφονία διαπράχθηκε τρεις έως πέντε ημέρες από την  τυχαία ανεύρεσή τους.

Όλα τα στοιχεία συγκλίνουν ότι οι τρεις είναι ασιατικής καταγωγής και ίσως με συγγενικούς δεσμούς μεταξύ τους.

Το γεγονός ότι η μεγαλύτερη σε ηλικία βρέθηκε πολλαπλά μαχαιρωμένη και σε απόσταση από τις μικρότερες, δείχνει ίσως ότι με εκείνη προέκυψε η διαφορά των δραστών και στη συνέχεια σκότωσαν και τις άλλες για να μη μιλήσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις