Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κάποιος τους “τράβηξε” το αυτί… Άλλα λένε τώρα οι ΑΝΕΛ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάποιος τους “τράβηξε” το αυτί… Άλλα λένε τώρα οι ΑΝΕΛ

Θα «έπεσαν» πολλά τηλέφωνα τη νύχτα, μιας και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετά το κύμα αντιδράσεων που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις Καμμένου για plan B στα Βαλκάνια τα αλλάζουν… «Ο κ. Καμμένος έκανε μια πρόταση με την προϋπόθεση ότι η συμφωνία δεν θα περάσει», είπε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Νews […]

Θα «έπεσαν» πολλά τηλέφωνα τη νύχτα, μιας και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετά το κύμα αντιδράσεων που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις Καμμένου για plan B στα Βαλκάνια τα αλλάζουν…

«Ο κ. Καμμένος έκανε μια πρόταση με την προϋπόθεση ότι η συμφωνία δεν θα περάσει», είπε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Νews 24/7.

Ερωτηθείς εάν η εν λόγω πρόταση έχει συζητηθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, ο κ. Σγουρίδης το αρνήθηκε και αρκέστηκε στο γενικόλογο «κατά καιρούς έχει ειπωθεί σε συζητήσεις»!

Αναφερθείς στη Συμφωνία των Πρεσπών, επανέλαβε ότι «εμείς λέμε ότι δύσκολα θα περάσει. Η θέση μας είναι δεδομένη», διευκρινίζοντας κατά τα λοιπά ότι η «κυβέρνηση είναι σταθερή».

«Δεν θα στηρίξουμε καμία πρόταση της ΝΔ»

Σε εντελώς άλλο μήκος κύματος από όσα είπε ο Θ. Τοσουνίδης, ο Παναγιώτης Σγουρίδης, αφού είπε ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του κ. Τοσουνίδη, διευκρίνισε: «Καμία πρόταση της ΝΔ δεν θα ψηφίσουμε. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις