Αθήνα

°C

kairos icon

ΠΕΜΠΤΗ

28

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η Lady Gaga παρουσιάστρια στο φετινό Met Gala
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Lady Gaga παρουσιάστρια στο φετινό Met Gala

  Η camp αισθητική είναι το θέμα του επόμενου Met Gala  του ετήσιου φιλανθρωπικού δείπνου για τους σκοπούς του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης που διοργανώνεται κάθε χρόνο την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου. Lady Gaga, Χάρι Στάιλς και Σερένα Ουίλιαμς θα είναι παρουσιαστές του γκαλά που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια […]

 

Η camp αισθητική είναι το θέμα του επόμενου Met Gala  του ετήσιου φιλανθρωπικού δείπνου για τους σκοπούς του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης που διοργανώνεται κάθε χρόνο την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου.

Lady Gaga, Χάρι Στάιλς και Σερένα Ουίλιαμς θα είναι παρουσιαστές του γκαλά που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια ως «η μεγαλύτερη νύχτα της μόδας». Το φετινό θέμα της βραδιάς Camp: Notes on Fashion (Camp: Σημειώσεις για τη Μόδα) διασφαλίζει ότι το κόκκινο χαλί και τα φημισμένα βήματα που οδηγούν στο Μουσείο θα συμπληρωθούν με δηλώσεις περί στιλ που δεν θα ξεχαστούν σύντομα.

Σύμφωνα με συνέντευξη του Άντριου Μπόλτον, επικεφαλής επιμελητή του Ινστιτούτου Κοστουμιών στο περιοδικό Vogue, το θέμα του 2019 Met Gala είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό δοκίμιο του 1964 της Σούζαν Σόνταγκ, «Notes on Camp» (Σημειώσεις για το camp) στο οποίο περιγράφει την camp αισθητική «αγάπη στο αφύσικο: τεχνητό και υπερβολικό… στιλ σε βάρος του περιεχομένου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις