Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Ζορό ξανάρχεται!- Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ζορό ξανάρχεται!- Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου, ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το δημαρχιακό αξίωμα της συμπρωτεύουσας.  “Δεν έκρυψα ποτέ τη θέληση μου για τον δήμο Θεσσαλονίκης, δεν έχω πρόβλημα να κατέβω υποψήφιος. Εάν ξεκαθαριστούν κάποιες προϋποθέσεις τις επόμενες ημέρες -που δεν έχουν σχέση με θέματα δικαιοσύνης- από σήμερα θα είμαι […]

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου, ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το δημαρχιακό αξίωμα της συμπρωτεύουσας. 

“Δεν έκρυψα ποτέ τη θέληση μου για τον δήμο Θεσσαλονίκης, δεν έχω πρόβλημα να κατέβω υποψήφιος. Εάν ξεκαθαριστούν κάποιες προϋποθέσεις τις επόμενες ημέρες -που δεν έχουν σχέση με θέματα δικαιοσύνης- από σήμερα θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με σεβασμό σε όλες τις υποψηφιότητες”. 

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε ότι “η Θεσσαλονίκη θέλει έναν δήμαρχο να ενώνει και να μη διχάζει”.

“Δεν θέλω μια πόλη “στρας”, μια πόλη μεταμφιεσμένη” υποστήριξε, αφήνοντας αιχμές, ενώ δήλωσε έτοιμος να δώσει τη μάχη για τη δημαρχία απέναντι στο Γιάννη Μπουτάρη, ακόμα κι αν κάποιοι προσπαθήσουν να “τον τσακαλώσουν και να τον πολτοποιήσουν” 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις