Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στο “Γεννηματάς” η Φώφη: “Θα ξαναστήσουμε το ΕΣΥ”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο “Γεννηματάς” η Φώφη: “Θα ξαναστήσουμε το ΕΣΥ”

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς, πραγματοποίησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, συναντήθηκε με την διοίκηση και τον σύλλογο εργαζόμενων του νοσοκομείου. «ΤΟ ΕΣΥ είναι θύμα της κυβερνητικής ανικανότητας», ανέφερε σε σχετική δήλωσή της, για να συμπληρώσει ότι  «η αξιοπρέπεια των Ελλήνων δοκιμάζεται στα νοσοκομεία που καταρρέουν και […]

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς, πραγματοποίησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, συναντήθηκε με την διοίκηση και τον σύλλογο εργαζόμενων του νοσοκομείου.

«ΤΟ ΕΣΥ είναι θύμα της κυβερνητικής ανικανότητας», ανέφερε σε σχετική δήλωσή της, για να συμπληρώσει ότι  «η αξιοπρέπεια των Ελλήνων δοκιμάζεται στα νοσοκομεία που καταρρέουν και η υπομονή εξαντλείται στην ανύπαρκτη πρωτοβάθμια περίθαλψη».

Επίσης, πρόσθεσε ότι η ανθρωπιά δεν είναι το φόρτε της κυβέρνησης και τόνισε ότι «εμείς θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε. Θα ξαναστήσουμε το ΕΣΥ. Είναι πρώτη προτεραιότητα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις