Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Θεοδωράκης: “Ψεκασμένες” οι προτάσεις Καμμένου για τις νέες βάσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: “Ψεκασμένες” οι προτάσεις Καμμένου για τις νέες βάσεις

«Γελοία» χαρακτήρισε την πρόταση Καμμένου για τις 3 νέες βάσεις των ΗΠΑ στην χώρα μας, ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε ανακοίνωσή του. Ολόκληρη η δήλωση του αρχηγού του Ποταμιού: «Για να μη χάσουμε εντελώς τη λογική μας, η πρόταση του κ. Καμμένου για τρεις νέες βάσεις των ΗΠΑ στην χώρα μας – γιατί αλήθεια μόνο τρεις […]

Αποτέλεσμα εικόνας για θεοδωράκης σταύρος

«Γελοία» χαρακτήρισε την πρόταση Καμμένου για τις 3 νέες βάσεις των ΗΠΑ στην χώρα μας, ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε ανακοίνωσή του.

Ολόκληρη η δήλωση του αρχηγού του Ποταμιού:

«Για να μη χάσουμε εντελώς τη λογική μας, η πρόταση του κ. Καμμένου για τρεις νέες βάσεις των ΗΠΑ στην χώρα μας – γιατί αλήθεια μόνο τρεις και όχι έξι ή εννιά; – δεν είναι σωστή ή λάθος, είναι απλώς γελοία. Όπως γελοία είναι η πρόταση για τη δημιουργία ενός νέου μικρού ΝΑΤΟ με την Ελλάδα, την πΓΔΜ, την Αλβανία και τη Βουλγαρία (το Κόσοβο γιατί το αφήνουμε απέξω;).

Γελοιότητες που προστίθενται σε πάμπολλες προγενέστερες. Ψεκασμένες προτάσεις που εκθέτουν τη χώρα καθότι ο κ.Καμμένος δεν είναι απλώς αρχηγός ενός μικρού ακροδεξιού κόμματος. Είναι υπουργός Αμύνης και έχει θεσμικό λόγο στη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής.

Η ευθύνη λοιπόν για το ρεζίλεμα της χώρας – σε αυτήν την κρίσιμη εθνικά και οικονομικά εποχή – δεν είναι δική του. Ήταν και είναι του κ.Τσίπρα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις