Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ήττα της “Βασίλισσας” στην πρεμιέρα του Champions League (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ήττα της “Βασίλισσας” στην πρεμιέρα του Champions League (vid)

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο τζάμπολ του Champions League, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ με 79-75. Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η Βασίλισσα, αφού άφησε όλους τους χώρους στην Χάποελ για να πετύχει μία σημαντική νίκη στο γήπεδο της περσινής τροπαιούχου. Τι κι αν στο […]

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο τζάμπολ του Champions League, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ με 79-75.

Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η Βασίλισσα, αφού άφησε όλους τους χώρους στην Χάποελ για να πετύχει μία σημαντική νίκη στο γήπεδο της περσινής τροπαιούχου.

Τι κι αν στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική, το δεύτερο μισό σημαδεύτηκε από παιδαριώδη λάθη και την έλλειψη ψυχραιμίας, που είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν κεφάλι στο σκορ οι Ισραηλίτες. Πιο συγκεκριμένα, στο τρίτο δεκάλεπτο η Ένωση έπαιζε σα να μη βρισκόταν στο παιχνίδι! Από τους κιτρινόμαυρους ξεχώρισαν οι οι Ρατάν-Μέις (17π.), Χάντερ (16π., 11ρ.), Σάκοτα (13π., 8ρ.), Λαρεντζάκης (11π., 8ρ., 5ασ.) και Γκρίφιν (10π.).

Αποκαρδιωτική ήταν και η παρουσία των οπαδών στο γήπεδο, με μόλις 2.000 άτομα να παρακολουθούν την ομάδα που κέρδισε το περσινό Champions League. Σε συνδυασμό με τις χαμηλές πωλήσεις σε εισιτήρια διαρκείας, μπορούμε να υποθέσουμε πως ο λαός της ΑΕΚ γυρίζει την πλάτη στο σύλλογο που έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις