Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τριπλό έγκλημα – Δουλέμποροι έσφαξαν τρεις νέες γυναίκες για “τιμωρία”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τριπλό έγκλημα – Δουλέμποροι έσφαξαν τρεις νέες γυναίκες για “τιμωρία”

Τις συνθήκες και το κίνητρο πίσω από τη φρικτή δολοφονία στον Έβρο εξετάζουν οι Αρχές Οι τρεις γυναίκες βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή του Πραγγίου Διδυμότειχου. Όπως διαπιστώθηκε από την αυτοψία του ιατροδικαστή, όλες φέρουν θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό από μαχαίρι επιβίωσης το οποίο βρέθηκε στην περιοχή. Το τριπλό έγκλημα φαίνεται ότι διαπράχθηκε τα προηγούμενα […]

ΤΖΙΠ-ΕΛΑΣ-ΔΑΣΟΣ.jpg

Τις συνθήκες και το κίνητρο πίσω από τη φρικτή δολοφονία στον Έβρο εξετάζουν οι Αρχές

Οι τρεις γυναίκες βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή του Πραγγίου Διδυμότειχου.

Όπως διαπιστώθηκε από την αυτοψία του ιατροδικαστή, όλες φέρουν θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό από μαχαίρι επιβίωσης το οποίο βρέθηκε στην περιοχή.

Το τριπλό έγκλημα φαίνεται ότι διαπράχθηκε τα προηγούμενα 24ωρα. Τις γυναίκες εντόπισε αγρότης ο οποίος πήγε στην περιοχή για να οργώσει το χωράφι του.

Οι ταυτότητές τους παραμένουν προς το παρόν άγνωστες, αλλά, φαίνεται ότι πρόκειται για νεαρής ηλικίας μετανάστριες, ή προσφυγοπούλες. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή οι δύο νεότερες γυναίκες εκτιμάται ότι είναι από 15 έως 28 ετών, ενώ δεν αποκλείεται να συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους.

Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στην Αλεξανδρούπολη για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τη διαλεύκανση του τριπλού φονικού.

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές, είναι ότι οι γυναίκες ήθελαν να περάσουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα και κατά τη διαδρομή τους στον Έβρο και δολοφονήθηκαν από δουλέμπορους επειδή δεν πλήρωσαν τα χρήματα της μεταφοράς.

Η περιοχή παρέμεινε για ώρες αποκλεισμένη ενώ η πρόσβαση επιτρεπόταν μόνον σε αστυνομικούς και όσους σχετίζονταν με τις έρευνες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις