Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Για συκοφαντική δυσφήμιση του Γεωργιάδη καταδικάστηκε ο Βαξεβάνης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για συκοφαντική δυσφήμιση του Γεωργιάδη καταδικάστηκε ο Βαξεβάνης

Σε καταδίκη του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Βαξεβάνη, για προσβολή της προσωπικότητας του Άδωνι Γεωργιάδη, στο ποσό των 5.000 ευρώ για την υπόθεση του Ντυνάν, προχώρησε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, κάνοντας δεκτή την αγωγή του κ. Γεωργιάδη  Ο δημοσιογράφος είχε αναφέρει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε «business» στο Ντυνάν επί 14 συναπτά έτη, ακόμη και όταν ήταν υπουργός. Το Δικαστήριο […]

Σε καταδίκη του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Βαξεβάνη, για προσβολή της προσωπικότητας του Άδωνι Γεωργιάδη, στο ποσό των 5.000 ευρώ για την υπόθεση του Ντυνάν, προχώρησε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, κάνοντας δεκτή την αγωγή του κ. Γεωργιάδη 

Ο δημοσιογράφος είχε αναφέρει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε «business» στο Ντυνάν επί 14 συναπτά έτη, ακόμη και όταν ήταν υπουργός.

Το Δικαστήριο έκρινε ότι τα όσα αναφέρονται είναι ψευδή καθώς η εταιρεία που συναλλάχθηκε με το Ντυνάν δεν ήταν του Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά του αδελφού του Λεωνίδα Γεωργιάδη και υπήρξε μόλις μία συναλλαγή για αγορά ημερολογίων το 2008 και ουδεμία άλλη και ως εκ τούτου ουδέποτε έγιναν «οικογενειακές business» και πολύ περισσότερο δεν έγιναν αυτές επί 14 συναπτά έτη και όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν Υπουργός.

Ενδιαφέρον έχει ότι το Δικαστήριο δέχθηκε, εκτός του ότι όλα είναι ψευδή, ότι για το σκέλος που αφορά τον Α. Γεωργιάδη ο Βαξεβάνης γνώριζε και κατασκεύασε το ψευδές δημοσίευμα διαπράττοντας το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και για το υπόλοιπο σκέλος ότι είχε σκοπό να εξυβρίσει και να προσβάλει την προσωπικότητα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα, σε ανάρτησή του, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δημοσιεύει όλη την απόφαση καταδίκης του κ. Βαξεβάνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις