Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Αφού δεν το κόβεις, κάνε το τασάκι σου να μυρίζει… υπέροχα
PLUS

Αφού δεν το κόβεις, κάνε το τασάκι σου να μυρίζει… υπέροχα

Η έντονη δυσοσμία από ένα τασάκι πολλές φορές μπορεί σας προκαλέσει πονοκέφαλο, ιδιαίτερα όταν οι στάχτες από τα τσιγάρα κολλάνε στην επιφάνειά του και και κάνουν την διαδικασία πραγματικά δύσκολη. Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε πολύ χρόνο και δουλειά για ένα τόσο μικρό αντικείμενο. Υπάρχει φυσικός και αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε τις άσχημες μυρωδιές είναι […]

Η έντονη δυσοσμία από ένα τασάκι πολλές φορές μπορεί σας προκαλέσει πονοκέφαλο, ιδιαίτερα όταν οι στάχτες από τα τσιγάρα κολλάνε στην επιφάνειά του και και κάνουν την διαδικασία πραγματικά δύσκολη.

Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε πολύ χρόνο και δουλειά για ένα τόσο μικρό αντικείμενο.

Υπάρχει φυσικός και αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε τις άσχημες μυρωδιές είναι χρησιμοποιώντας λεμόνι και χοντρό αλάτι.

Πρώτα κόβουμε το λεμόνι στη μέση. Μετά ρίχνουμε μπόλικο χοντρό αλάτι μέσα στο τασάκι. Παίρνουμε το μισό λεμόνι και αρχίζουμε τα τρίβουμε καλά την επιφάνειά του. Με ένα κομμάτι χαρτί αφαιρούμε καλά τα υπολείμματα. Στη συνέχεια πλένουμε το τασάκι και το σκουπίζουμε καλά. Το τασάκι μας πια μυρίζει υπέροχα και μοιάζει ολοκαίνουργιο!

Τα περισσότερα διακοσμητικά τασάκια από γυαλί, ειδικά αυτά που είναι κατασκευασμένα από χοντρό διαφανές γυαλί, είναι ιδιαίτερα επιρρεπή σε λεκέδες πίσσας και νικοτίνης.

Οι κιτρινωποί λεκέδες νικοτίνης μπορούν να αφαιρεθούν με κομματάκια άγουρου λεμονιού ή, ακόμα καλύτερα, αν τα βουτήξουμε σε ζεστό ξύδι. Το όξινο ξύδι αντιδρά με τα οξέα της νικοτίνης και χαλαρώνει την πίσσα που βρίσκεται στην επιφάνεια του γυαλιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις