Ένας βιολόγος προσπαθεί να μαγειρέψει στην Ανταρκτική και το αποτέλεσμα θα σας αφήσει… παγωτό!

ΚΟΣΜΟΣ

Ένας βιολόγος προσπαθεί να μαγειρέψει στην Ανταρκτική και το αποτέλεσμα θα σας αφήσει… παγωτό!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Ο Cyprien Verseux κάνει μία δουλειά που δεν την ακούς κάθε μέρα. είναι παγετωνολόγος και βιολόγος στο Concordia Station, την πιο απομακρυσμένη επιστημονική βάση στον κόσμο. Ακόμα και ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός βρίσκεται πιο κοντά στον πολιτισμό ! Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, ο Cyprien συλλέγει δείγματα και ερευνά τις κλιματολογικές συνθήκες του […]

10.10.2018 | 14:53

Ο Cyprien Verseux κάνει μία δουλειά που δεν την ακούς κάθε μέρα. είναι παγετωνολόγος και βιολόγος στο Concordia Station, την πιο απομακρυσμένη επιστημονική βάση στον κόσμο. Ακόμα και ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός βρίσκεται πιο κοντά στον πολιτισμό !

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, ο Cyprien συλλέγει δείγματα και ερευνά τις κλιματολογικές συνθήκες του παρελθόντος, ενώ συντηρεί κι ένα Blog όπου περιγράφει τις συνθήκες ζωής στο πιο ακραίο περιβάλλον του πλανήτη!

Στις αναρτήσεις του Blog του μπορούμε να μάθουμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη ζωή της ερευνητικής ομάδας στην Ανταρκτική, αλλά τα βλέμματα κερδίζουν οι αστείες προσπάθειες του να μαγειρέψει!

Η αλήθεια είναι πως δε στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία, αφού μοιάζουν περισσότερο με φουτουριστικά γλυπτά παρά με φαγητό. Ας πάρουμε λοιπόν μια ιδέα του τι πρέπει να αποφεύγουμε να μαγειρεύουμε στους -70 βαθμούς Κελσίου!

Exit mobile version