Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Υπόθεση Ζακ: Τι αποκαλύπτει η πραγματογνωμοσύνη – Η αλήθεια για το DNA (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Ζακ: Τι αποκαλύπτει η πραγματογνωμοσύνη – Η αλήθεια για το DNA (pics)

Μετά τις χθεσινές διαρροές στον Τύπο, σχετικά με τα σημεία που βρέθηκε εν τέλει το DNA του Ζακ Κωστόπουλου, το News 24/7 δημοσίευσε αποκλειστικά την έκθεση της Εργαστηριακής Πραγματογνωμοσύνης σχετικά με την εύρεση του DNA. Από την Έκθεση προκύπτει πως βρέθηκε DNA του Κωστόπουλου σε διάφορα σημεία εντός και γύρω του κοσμηματοπωλείου της οδού Γλάδστωνος […]

Σχετική εικόνα

Μετά τις χθεσινές διαρροές στον Τύπο, σχετικά με τα σημεία που βρέθηκε εν τέλει το DNA του Ζακ Κωστόπουλου, το News 24/7 δημοσίευσε αποκλειστικά την έκθεση της Εργαστηριακής Πραγματογνωμοσύνης σχετικά με την εύρεση του DNA.

Από την Έκθεση προκύπτει πως βρέθηκε DNA του Κωστόπουλου σε διάφορα σημεία εντός και γύρω του κοσμηματοπωλείου της οδού Γλάδστωνος και συγκεκριμένα, σε κηλίδα αίματος στην εσωτερική επιφάνεια της πόρτας εισόδου, εσωτερικά του πλαισίου βιτρίνας, στην εξωτερική επιφάνεια του τζαμιού βιτρίνας, στο πεζοδρόμιο και στον πυροσβεστήρα.

Η συγκεκριμένη έκθεση κάνει σύγκριση των ευρημάτων μόνο με δείγμα DNA του Ζακ Κωστόπουλου και όχι με δείγμα κάποιου από τους υπόλοιπους που βρίσκονταν στη σκηνή, όπως ο κοσμηματοπώλης, ο μεσίτης ή ο αστυνομικός που φαίνεται στο βίντεο να πιάνει με γυμνά χέρια το μαχαίρι.

Όπως αναφέρεται, η συλλογή και η αποστολή του υλικού που αφορά στο μαχαίρι, έγινε στις 25 Σεπτεμβρίου, δηλαδή τέσσερις ολόκληρες ημέρες μετά την ημέρα του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου στις 21 Σεπτεμβρίου.

Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: Η Έκθεση για το DNA και τα κενά Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: Η Έκθεση για το DNA και τα κενά Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: Η Έκθεση για το DNA και τα κενά Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: Η Έκθεση για το DNA και τα κενά
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις