Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σχολείο υπό διάλυση: Οροφή έπεσε πάνω στα θρανία μαθητών (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Σχολείο υπό διάλυση: Οροφή έπεσε πάνω στα θρανία μαθητών (pics)

Κλειστό παραμένει σήμερα το 1ο λύκειο Ιωαννίνων αφού χθες τμήμα της οροφής αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω στα θρανία μαθητών, χωρίς, ευτυχώς, να σημειώνονται τραυματισμοί. Μαθητές και γονείς διαμαρτύρονται έντονα, καθώς εκτιμούν ότι μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή των παιδιών, ενώ προβλήματα υπάρχουν και σε άλλες αίθουσες του σχολείου. Επιπλέον, σύμφωνα με το epirupost.gr, οι μαθητές […]

Αποτέλεσμα εικόνας για σχολείο ταξη

Κλειστό παραμένει σήμερα το 1ο λύκειο Ιωαννίνων αφού χθες τμήμα της οροφής αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω στα θρανία μαθητών, χωρίς, ευτυχώς, να σημειώνονται τραυματισμοί.

Μαθητές και γονείς διαμαρτύρονται έντονα, καθώς εκτιμούν ότι μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή των παιδιών, ενώ προβλήματα υπάρχουν και σε άλλες αίθουσες του σχολείου.

Επιπλέον, σύμφωνα με το epirupost.gr, οι μαθητές είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε αποχή από τα μαθήματα και τις επόμενες ημέρες εάν δεν υπάρξει πλήρης έλεγχος των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου και άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

likeio 1o orofi

Ανάλογο πρόβλημα είχε δημιουργηθεί και πέρυσι στο ίδιο σχολείο, καθώς έμπαιναν νερά από την οροφή, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι αίθουσες και να σταματούν τα μαθήματα.

Ενήμεροι για την κατάσταση είναι όλοι οι αρμόδιοι του Δήμου Ιωαννίνων, ενώ στο σχολείο μετέβη και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να επιθεωρήσει τις ζημιές.

likeio orofi2
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις