Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / “Π…ας γιο”: Αναστάτωση μεταξύ Μπακάκη – Φορτούνη για like στο Facebook
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Π…ας γιο”: Αναστάτωση μεταξύ Μπακάκη – Φορτούνη για like στο Facebook

Άμεση ήταν η αντίδραση του Μιχάλη Μπακάκη, μετά από ένα like που έγινε σε υβριστικό σχόλιο για τον Κώστα Φορτούνη, στο λογαριασμό του αμυντικού της ΑΕΚ. Ο Μιχάλης Μπακάκης ανέβασε μια φωτογραφία από το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός στην οποία εμφανίζεται μαζί με τον αρχηγό των ερυθρόλευκων, Κώστα Φορτούνη. Ένας οπαδός της ΑΕΚ σχολίασε με τον ακόλουθο υβριστικό σχόλιο στη φωτογραφία: «πίσω […]

Άμεση ήταν η αντίδραση του Μιχάλη Μπακάκη, μετά από ένα like που έγινε σε υβριστικό σχόλιο για τον Κώστα Φορτούνη, στο λογαριασμό του αμυντικού της ΑΕΚ.

Ο Μιχάλης Μπακάκης ανέβασε μια φωτογραφία από το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός στην οποία εμφανίζεται μαζί με τον αρχηγό των ερυθρόλευκων, Κώστα Φορτούνη.

Ένας οπαδός της ΑΕΚ σχολίασε με τον ακόλουθο υβριστικό σχόλιο στη φωτογραφία: «πίσω από τον turbo βλέπουμε τον π…ας γιο». Εκεί ήταν που ξαφνικά εμφανίστηκε ένα like από τον επίσημο λογαριασμό του Έλληνα διεθνή αμυντικού του οποίου το προφίλ διαχειρίζεται εταιρία.

Το like  προκάλεσε αντιδράσεις από τη μεριά των φίλων του Ολυμπιακού και την άμεση κινητοποίηση του Μιχάλη Μπακάκη. Η εξήγηση που δόθηκε ήταν πως το like έγινε από την εταιρεία που διαχειρίζεται τον λογαριασμό του ως επαγγελματικό.

Με εντολή του αμυντικού της ΑΕΚ, το σχόλιο κατέβηκε, ενώ ο ίδιος ο παίκτης μίλησε με τον Κώστα Φορτούνη, έτσι ώστε να λυθεί η όποια παρεξήγηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις