“Κάρφωμα” Ζουνίνιο σε Ροναλντίνιο για την στήριξη του στην δεξιά

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Κάρφωμα” Ζουνίνιο σε Ροναλντίνιο για την στήριξη του στην δεξιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Ενώ η Βραζιλία βρίσκεται σε προεκλογικό πυρετό, φημισμένα αστέρια της μπάλας δε διστάζουν να πάρουν δημοσίως θέση στα πολιτικά πράγματα της χώρας, με τους Ροναλντίνιο και Ριβάλντο να τάσσονται υπέρ του ακροδεξιού υποψήφιου, Μπολσονάρο, και τον Ζουνίνιο να τους απαντά από την “αντίπερα πολιτική όχθη”. “Για μια Βραζιλία καλύτερη, επιθυμώ ειρήνη, ασφάλεια και κάποιον να […]

10.10.2018 | 15:01

Ενώ η Βραζιλία βρίσκεται σε προεκλογικό πυρετό, φημισμένα αστέρια της μπάλας δε διστάζουν να πάρουν δημοσίως θέση στα πολιτικά πράγματα της χώρας, με τους Ροναλντίνιο και Ριβάλντο να τάσσονται υπέρ του ακροδεξιού υποψήφιου, Μπολσονάρο, και τον Ζουνίνιο να τους απαντά από την “αντίπερα πολιτική όχθη”.
“Για μια Βραζιλία καλύτερη, επιθυμώ ειρήνη, ασφάλεια και κάποιον να μας επιστρέψει τη χαρά. Εγώ επέλεξα να ζω στη Βραζιλία και θέλω μια Βραζιλία καλύτερη για όλους”, ήταν το σχόλιο του Ροναλντίνιο στο twitter, ενώ ο Ριβάλντο ανέφερε: “Η οικονομική κρίση, η ανεργία, η βία, η υγεία, η εκπαίδευση και η διαφθορά. Με την ψήφο σου διαλέγεις πρόεδρο, όχι πατέρα. Χρειαζόμαστε τον Μπολσονάρο να μας λύσει τα προβλήματα στη χώρα μας και να μας δείξει αξίες. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθουμε στο σπίτι και στο σχολείο”.
Ο 43χρονος, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, ο οποίος βρίσκεται πλησιέστερα στη λογική του Σόκρατες, ο οποίος ήταν γνωστός για τις αριστερές απόψεις του, ανέφερε: “Ενοχλούμαι όταν ένας παίκτης ή πρώην παίκτης υποστηρίζει τη δεξιά. Ερχόμαστε από χαμηλά, είμαστε ο λαός. Πως πάμε από αυτήν την πλευρά; Πως μπορείς να υποστηρίζεις τον Μπολσονάρο, αδερφέ;”.

Exit mobile version