Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Από 15 έως 25 ετών οι δολοφονημένες γυναίκες στον Έβρο – Του Πέτρου Καρσιώτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από 15 έως 25 ετών οι δολοφονημένες γυναίκες στον Έβρο – Του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Μπροστά σε ένα φρικτό, τριπλό έγκλημα με δράστες προφανώς διακινητές παράτυπων μεταναστών, βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές στον Έβρο. Τρεις κοπέλες, που είχαν περάσει τη νύχτα τον ποταμό Έβρο, βρέθηκαν πενήντα μόλις μέτρα από τις όχθες του ποταμού, δολοφονημένες! Και οι τρεις έφεραν τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και κανένα στοιχείο στην κατοχή […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μπροστά σε ένα φρικτό, τριπλό έγκλημα με δράστες προφανώς διακινητές παράτυπων μεταναστών, βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές στον Έβρο.

Τρεις κοπέλες, που είχαν περάσει τη νύχτα τον ποταμό Έβρο, βρέθηκαν πενήντα μόλις μέτρα από τις όχθες του ποταμού, δολοφονημένες!

Και οι τρεις έφεραν τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και κανένα στοιχείο στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστά, τα θύματα του άγριου εγκλήματος είναι ηλικίας από 15 έως 25 ετών!

Ο συναγερμός στον Έβρο σήμανε τις απογευματινές ώρες της Τρίτης, όταν ένας αγρότης, ο οποίος βάδιζε στην περιοχή, ήρθε αντιμέτωπος με το φρικτό θέαμα στην περιοχή Πραγγίου.

Ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και η περιοχή αποκλείστηκε από τους πρώτους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο.

Τις ίδιες ώρες, αστυνομικοί της ασφάλειας άρχισαν να ψάχνουν σε μεγάλη ακτίνα στην προσπάθειά τους να βρουν κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να συνδέεται με την φρικτή υπόθεση και να προσανατολίζει στους δράστες του στυγερού εγκλήματος.

Στο σημείο κοντά στον ποταμό Έβρο κλήθηκε και ιατροδικαστής, ο οποίος μετά τη νεκροψία που πραγματοποίησε ενημέρωσε τους  αξιωματικούς της αστυνομίας ότι οι  αλλοδαπές κοπέλες είχαν πέσει θύματα φρικτού εγκλήματος.

Οι πρώτες υποψίες πέφτουν σε αδίστακτους διακινητές για τους οποίους η ζωή των ανθρώπων που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο μετριέται σε χρήμα.

Πιθανολογείται ότι κάποια σοβαρή διαφορά προέκυψε με το πέρασμα των τριών γυναικών στη χώρα και οι διακινητές τις δολοφόνησαν.

Οι αστυνομικοί ερευνούν και σε κοντινές περιοχές για να εντοπίσουν κι άλλους παράτυπους μετανάστες που πιθανότατα ήταν στην ίδια μεταφορά με τα τρία άτυχα κορίτσια.

Αυτοί πιθανότατα αντελήφθησαν τι είχε συμβεί και ίσως μπορέσουν να βοηθήσουν τις αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις