Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Συνεχίζεται το “βιολί” με την Τσιντικίδου – Προειδοποιεί τη Βόσσου
LIFESTYLE

Συνεχίζεται το “βιολί” με την Τσιντικίδου – Προειδοποιεί τη Βόσσου

Νέο μέτωπο άνοιξε η Μαρίνα Τσιντικίδου στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει για όσα συνέβαιναν στην εκπομπή «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» που μεταδιδόταν από το MEGA τη δεκαετία του ’90. Αυτή τη φορά το πρώην μοντέλο απάντησε στη Σοφία Βόσσου για ανάρτησή της με την οποία τασσόταν στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου στη διαμάχη σχετικά με το […]

Νέο μέτωπο άνοιξε η Μαρίνα Τσιντικίδου στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει για όσα συνέβαιναν στην εκπομπή «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» που μεταδιδόταν από το MEGA τη δεκαετία του ’90.

Αυτή τη φορά το πρώην μοντέλο απάντησε στη Σοφία Βόσσου για ανάρτησή της με την οποία τασσόταν στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου στη διαμάχη σχετικά με το τι συνέβαινε στο πλατό της εκπομπής και τη συμπεριφορά που είχε ο τότε παρουσιαστής.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου σε δική της ανάρτηση κατηγορεί την Σοφία Βόσσου, η οποία υπήρξε και σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, για «χολή» με αφορμή τους χαρακτηρισμούς «σκουπίδια» και «ντροπή».

«Για πρώτη φορά θα σας συγχωρήσω, κατανοώ την κατάσταση σας, αλλά εάν υπάρξει επόμενη θα λάβω οποιοδήποτε μέτρο χρειαστεί προκειμένου να προστατέψω την υπόληψη μου από την μοχθηρία σας, να είστε βέβαιοι. Ευτυχώς που η δικαιοσύνη τιμωρεί την εξύβριση. Είναι προτιμότερο λοιπόν αυτό το πανηγυράκι να λήξει εδώ.

Και προσοχή να μη δαγκώστε τη γλώσσα σας καλοσυνάτη κυρία Βόσσου μου. Α! και να μην πετάγεστε!» καταλήγει στην ανάρτησή της η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις