Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία της 30χρονης Βουλγάρας
ΚΟΣΜΟΣ

Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία της 30χρονης Βουλγάρας

Σε σύλληψη ενός υπόπτου σε σχέση με τη δολοφονία της ερευνητικής δημοσιογράφου Βικτόρια Μαρίνοβα προέβη σήμερα η βουλγαρική αστυνομία. Το πτώμα της άτυχης νεαρής βρέθηκε σε ένα πάρκο, στη γενέτειρά της Ρούσε πριν από τέσσερις ημέρες, δήλωσε σήμερα στο Ρόιτερς κυβερνητική πηγή που πρόσκειται στην έρευνα. «Μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ένας ύποπτος ο οποίος κρατείται», […]

Σε σύλληψη ενός υπόπτου σε σχέση με τη δολοφονία της ερευνητικής δημοσιογράφου Βικτόρια Μαρίνοβα προέβη σήμερα η βουλγαρική αστυνομία. Το πτώμα της άτυχης νεαρής βρέθηκε σε ένα πάρκο, στη γενέτειρά της Ρούσε πριν από τέσσερις ημέρες, δήλωσε σήμερα στο Ρόιτερς κυβερνητική πηγή που πρόσκειται στην έρευνα.

«Μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ένας ύποπτος ο οποίος κρατείται», φέρεται να δήλωσε η εν λόγω πηγή, που δεν θέλησε να επεκταθεί.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία και είπε πως το υπουργείο μπορεί να εκδώσει ανακοίνωση αργότερα σήμερα.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι πρόκειται για την τρίτη δημοσιογράφο που δολοφονείται τον τελευταίο χρόνο σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ερευνώντας υποθέσεις διαφθοράς. Τον περασμένο Οκτώβριο δολοφονήθηκε στην Μάλτα η δημοσιογράφος Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία, ενώ τον Φεβρουάριο δολοφονήθηκε στην Σλοβακία ο δημοσιογράφος Γιαν Κούτσιακ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις