Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συνελήφθη 25χρονη στο “Ελ.Βενιζέλος” με 6 κιλά κοκαΐνη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 25χρονη στο “Ελ.Βενιζέλος” με 6 κιλά κοκαΐνη

Μία 25χρονη από τη Βραζιλία συνελήφθη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, καθώς φέρεται να είχε στην κατοχή της 6 κιλά και 705 γραμμάρια κοκαΐνης. Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή έφτασε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το μεσημέρι της Δευτέρας και έφτασε από το Ρίο ντε Τζανέιρο, μέσω ανταπόκρισης στη Ρώμη. Η κοπέλα είχε κρύψει μέσα σε ένα αερόστατο […]

Μία 25χρονη από τη Βραζιλία συνελήφθη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, καθώς φέρεται να είχε στην κατοχή της 6 κιλά και 705 γραμμάρια κοκαΐνης.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή έφτασε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το μεσημέρι της Δευτέρας και έφτασε από το Ρίο ντε Τζανέιρο, μέσω ανταπόκρισης στη Ρώμη. Η κοπέλα είχε κρύψει μέσα σε ένα αερόστατο πλαγιάς έξι συσκευασίες του ενός περίπου κιλού, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτή από τις αρχές.

Το προσωπικό εντόπισε τις ναρκωτικές ουσίες και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη της. Οι Αρχές εικάζουν πως αποτελεί μέλος μεγάλου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Επιπλέον, στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και 1.100 ευρώ.

Η συλληφθείσα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις