Οι νιόπαντροι χόρευαν στο κέντρο και κάποιοι άλλοι… στο σπίτι τους

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Οι νιόπαντροι χόρευαν στο κέντρο και κάποιοι άλλοι… στο σπίτι τους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Οι νιόπαντροι με τους φίλους και τους συγγενείς τους έπιναν και χόρευαν, στο γαμήλιο γλέντι σε κέντρο των Χανίων και οι «ποντικοί»… χόρευαν στο σπίτι του ζευγαριού! Έχοντας πάρει σπίτια στη σειρά για να διαρρήξουν, έφθασαν και σ αυτό του ζευγαριού, που είχε παντρευτεί μόλις το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Έσπευσαν στο […]

09.10.2018 | 22:20

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οι νιόπαντροι με τους φίλους και τους συγγενείς τους έπιναν και χόρευαν, στο γαμήλιο γλέντι σε κέντρο των Χανίων και οι «ποντικοί»… χόρευαν στο σπίτι του ζευγαριού!

Έχοντας πάρει σπίτια στη σειρά για να διαρρήξουν, έφθασαν και σ αυτό του ζευγαριού, που είχε παντρευτεί μόλις το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Έσπευσαν στο κέντρο για τους καλεσμένους

Άφησαν στο σπίτι τα χαρίσματα και τα φακελάκια με τα χρήματα που συνηθίζουν φίλοι και συγγενείς να προσφέρουν στους νιόπαντρους και έσπευσαν στο κέντρο όπου τους περίμεναν οι καλεσμένοι.

Γλέντησαν μέχρι τις πρωινές ώρες, αλλά η δυσάρεστη έκπληξη τους περίμενε όταν επέστρεψαν στο σπίτι. Χαρίσματα και δώρα, είχαν κάνει φτερά.

Άγνωστοι τότε είχαν διαρρήξει το σπίτι

Άγνωστοι, εκείνη τη στιγμή, δράστες, είχαν διαρρήξει την οικία τους και  είχαν αρπάξει όλα όσα ήταν απλωμένα σε διάφορα σημεία του σπιτιού των νιόπαντρων.

Οι νεόνυμφοι πάγωσαν κι ενημέρωσαν την αστυνομία

Το ζευγάρι πάγωσε και αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία για το συμβάν. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Χανίων, άρχισαν να ερευνούν και σε πολύ σύντομο χρόνο ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης και έφτασαν στους δράστες τους οποίους συνέλαβαν.

Πρόκειται για δύο Χανιώτες, έναν 18χρονο και έναν 20χρονο.

Κανείς ακόμα δεν γνωρίζει πόσα υπήρχαν στο σπίτι

Όταν εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς είχαν πάνω τους μέρος των κλοπιμαίων. Κανείς όμως δεν γνώριζε πόσα έλειπαν αφού οι νεόνυμφοι δεν είχαν προλάβει να τα δουν.

Είχαν τρυπώσει και σε άλλα σπίτια της γειτονιάς

Την ίδια στιγμή διαπίστωναν οι αστυνομικοί ότι οι ίδιοι δράστες είχαν τρυπώσει σε άλλα δύο σπίτια της γειτονιάς του νέου ανδρόγυνου κι έτσι η κατηγορία που τους βαρύνει είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Κι άλλες κλοπές… νεόνυμφων στο παρελθόν

Η υπόθεση που ξετυλίχθηκε στα Χανιά φέρνει στην επικαιρότητα κι άλλες απίστευτες καταστάσεις με κλοπές που έχουν ζήσει άλλα ζευγάρια νεόνυμφων.

Πλησίασαν τα αυτοκίνητα των νεόνυμφων

Στην Πάτρα σε κεντρική εκκλησία όπου γινόταν γάμος, την ώρα που όλοι οι καλεσμένοι βρίσκονταν στο εσωτερικό του Ναού, άγνωστοι είχαν πλησιάσει τα τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω με τις λευκές κορδέλες.

Άδειασαν τα αυτοκίνητα της γαμήλιας πομπής

Προσποιούμενοι ότι είναι γνωστοί των… νεόνυμφων άδειασαν κυριολεκτικά τα αυτοκίνητα από δώρα και μετρητά.

Σοκ για τον γαμπρό όταν αναζήτησε τα μετρητά

Ο γαμπρός μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο μετά το τέλος του μυστηρίου, έπαθε σοκ όταν έβαλε το χέρι κάτω από το κάθισμα όπου βρίσκονταν 10.000 ευρώ και διαπίστωνε ότι είχαν κάνει… φτερά!

Exit mobile version