Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

31

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η “περίεργη” συγγνώμη του Φορτούνη – Μας έβριζαν, αλλά τους δικαιολογώ…!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η “περίεργη” συγγνώμη του Φορτούνη – Μας έβριζαν, αλλά τους δικαιολογώ…!

Μπορεί να σκόραρε με επικό τρόπο αλλά εξόργισε την Ένωση με τους… πανηγυρισμούς του Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη που το γκολ του στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός τον έβγαλε εκτός ορίων και τώρα αναγκάστηκε να απολογηθεί αν και με λίγο περίεργο ύφος. Με δήλωση του στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο αρχηγός του Ολυμπιακού παραδέχεται το λάθος […]

Μπορεί να σκόραρε με επικό τρόπο αλλά εξόργισε την Ένωση με τους… πανηγυρισμούς του

Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη που το γκολ του στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός τον έβγαλε εκτός ορίων και τώρα αναγκάστηκε να απολογηθεί αν και με λίγο περίεργο ύφος.

Με δήλωση του στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο αρχηγός του Ολυμπιακού παραδέχεται το λάθος του, ζητά συγγνώμη, τονίζει πως περιμένει να δεχθεί τις όποιες συνέπειες υπάρξουν, αλλά στο τέλος της μιλά με ειρωνική διάθεση.

“Μας έβριζαν συνέχεια και την οικογένειά μου. Τους δικαιολογώ γιατί όταν πονάς, τότε θα βρίζεις και θα αντιδράς με αυτό τον τρόπο” τόνισε.

Η δήλωση του Κώστα Φορτούνη

«Καταρχάς ζητάω συγγνώμη, γιατί πάνω στην ένταση είπα κάτι που δεν έπρεπε. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής εκείνη τη στιγμή, πόσο μάλλον όταν βάζεις ένα γκολ που φέρνει την ομάδα κοντά στην νίκη. Μια νίκη που την θέλαμε πολύ. Προφανώς και δεν ήξερα ότι στην μεριά εκείνης της εξέδρας υπήρχαν μικρά παιδιά και ήταν λάθος μου. Απλά ξέσπασα με αυτό τον τρόπο και παραδέχομαι ότι ήταν λάθος μου. Όμως είναι και λάθος να με χρεώνουν και να λένε ότι γνώριζα και το έκανα επίτηδες. Αν είναι δυνατόν.

Όλοι ξέρουν τον χαρακτήρα μου και ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που θα γνώριζα ότι στο σημείο αυτό είναι μικρά παιδιά και εμείς πρέπει να τους δίνουμε το καλό παράδειγμα. Ακόμα και μεγαλύτεροι σε ηλικία να ήταν πάλι το ίδιο θα έλεγα. Ήταν λάθος μου το παραδέχομαι και θα δεχθώ τις οποιεσδήποτε συνέπειες γιατί έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.

Το θέμα είναι ότι δεχθήκαμε πολλές φραστικές επιθέσεις από την εξέδρα. Μας έβριζαν συνέχεια και την οικογένειά μου. Τους δικαιολογώ γιατί όταν πονάς, τότε θα βρίζεις και θα αντιδράς με αυτό τον τρόπο. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν κερδίσαμε ένα δικό μας παιχνίδι και δώσαμε δικαιώματα. Όμως δεν σταματάμε εδώ και συνεχίζουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και θα πάρουν τις απαντήσεις οι αντίπαλοι. Τον Ολυμπιακό μην τον ξεγράφουν»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις